2777
2789
عنوان

پسرا میشه جواب بدین

185 بازدید | 25 پست

من تو تاپیک قبلمم گفتم قدم ۱۶۰ و خیلی دوسش دارم ولی امروز با یه پسر چندش ۱۷۰ رفتم دیت و به من گفت قدت کوتاهه و تایپم نیستی 

خیلی جاها دیدم پسرا دختر قد بلند دوست دارن 

پسرا نظرتون چیه 

دخترا هم دوست داشتین بگین 

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

حیف توئه...

یه پسر اینجوری بهت بگه.

به خدا حیفه دختره

کار خوبه خدا درست کنه...اگر مردی و مردونگی حالیت بشه توی تایپک های من نه نظر بده و نه پستم رو ریپلای کن وگرنه خاله زنک تر از خودت خودتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم یعنی چیییی 

حالا یکی از دوستام رلش ۱۹۰ خودش ۱۵۰

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

منم حدودا هم قد شما هستم 

طبق تجربه خودم خواستگارای حدود ۱۷۰ واسم ناز آوردن که قدم کوتاهه 

ولی خواستگارای ۱۸۰ و بالاتر هیچ مسئله ای با قدم نداشتن

میمون هر جی زشت تره ادا اصولش بیشتره😂

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
حیف توئه...یه پسر اینجوری بهت بگه.به خدا حیفه دختره

حالا در حد دیتم نبود ولی خب ...

منم حدودا هم قد شما هستم طبق تجربه خودم خواستگارای حدود ۱۷۰ واسم ناز آوردن که قدم کوتاهه ولی خواستگا ...

وای آرههههه 🤣🤣

والا من ۱۷۰ شوهرم میگفت خیلی درازی میگفت جاریم که ۱۵۳ بود خوبه

خیلی ببخشید بزن تو دهنش 

منم دیدم پسرا بیشتر جذب دختر قد بلند میشن 

خودم 171 هستم همه خیلی نگاه میکنن و میگن قدت بلنده قشنگه فلان…

پسرای قد بلندم تایپمن

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

برای من عجیبه پسری در مورد قد خانم صحبت می کنه. معمولا قد برای پسرا مهم نیست.

واقعا داری میگی ؟ 

پس چیه میگن قد بلند جذاب 

کوتاه بغلی 

منم دیدم پسرا بیشتر جذب دختر قد بلند میشن خودم 171 هستم همه خیلی نگاه میکنن و میگن قدت بلنده قشنگه ف ...

شما جذابی چون 😍