وای بچه ها سرم درد میکنه کل روانم بهم ریخته امشب با صاحاب رستوران دعوام شد داستان از این قراره که خبرمرگمو رفتم شام بخورم رستورانش یه رستوران خیلیی بزرگ هست سه تا طبقس ما طبقه سوم رفتیم من قبلا چندین بار رفته بودم و تابحال با صاحابش برخورد نداشتم من کلا ادمی هستم که رفتارم با همه ی افراد یک جوره چه طرف وزیر باشه چه رهبر باشه چه کارگر باشه چه نیازمند باشه من برای همه احترام قاعلم و کلا ادم خوش برخوردی هستم اول کاری که دنبال صندلی بودم دیدم صاحاب رستوران با چندتا از گارسون های رستوران که پسرای کم سنی هم بودن دعوا میکرد و الکی گیر میدادش هی الکی میگفت پاتو رو زمین نکش فلان نکن لبخند نزن حرف نزن همش سرشون داد میزد و بشدتتتتت بد رفتار میکرد منم کلا اعصابم خیلی بهم ریخت اون گارسون های بیچاره چندتاشون ایرانی و چندتاشون هم افغانی بودن خلاصه گذشت تا اینکه من غذامو خوردم رفتم دستشویی دستمو بشورم اومدم دیدم با رفیقم شروع به دعوا کرده و شروع کرده حرف مفت زدن(با مشتری های پولدار و ثابتش خیلیییی خوب رفتار میکرد اینطوری بود که تا کمر خم میشد و میگت منت گذاشتید اومدید رستوران بنده و اینا فقطم با مشتری ثابتای پولدارش اینطوری رفتار میکرد) منم که دیدم داره با دوستم دعوا میکنه یکدفعه سیم پیچام قاطی کرد هرچی دهنم بود بارش کردم اونم ادم بشدتت دهن گشاد و نفهم هرچی دهنش بود بارم کرد منم کم نیوردم پا به پاش جوابشو دادم یکدفعه بشعور اومد دستمو گرفت میخواست زنگ بزنه پلیس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!