2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینو گفتم.بنظرت عادیه این حرف و بهم میگه؟

به احتمال زیاد از آینده ی رابطه می ترسه ، اینکه خوب پیش برسه جلو یا نه و.... خواسته ازت سوال کنه بدونه اگه یه زمانی وسط رابطه مثلا دو سال بعد یا چند ماه بعد نظرش عوض شد راجب ادامه ندادن رابطه نظرت چیه ؟ اگه بدون وابستش شدی هم حس ترس داره هم خوشحالی چون یه جورایی یکی بوده که دوسش داشته و یه حس ترس که شاید تو حقت بدی کرده که بعد یه مدت میخواد رابطه رو.تموم کنه و عذاب وجدان بگیره ، ولی اگه بدونه برات مهم نیست کات کردن و وابستش نشدی هنوز راحت تر و رک بهت میگه آقا من پشیمون شدم از ادامه ی رابطه و دیگه عذاب وجدان نمی گیره ، الان فقط میخواد بدونه تو سرت چی میگذره اگه یه روزی حرف کات رو زد بهت .

گفتم که الان در حال حاضر دوست داره ولی از حسش مطمئن نشده چون از آینده می ترسه ، اگه دوسش داری جواب شو بده ولی خیلی ریلکس و با آرامش اصلا حرفی از اینکه چرا زنگ ردی ما که قهر بودیم یا اون چه سوالی بود کردی نگو ، گوشی رو بردار بگو بله خودش شروع می کنه به حرف زدن حرف هاشو گوش کن ببین چی میگه بعد تصمیم بگیر راجبش اگه دیدی دوست داره ادامه بده خودتو مشتاق نشون نده یا حرفی از اینکه دوسش داری فقط بگو باشه یه فرصت دیگه میدم بهت ولی اگه تکرار بشه من می رم 

گفتم که الان در حال حاضر دوست داره ولی از حسش مطمئن نشده چون از آینده می ترسه ، اگه دوسش داری جواب ش ...

گوشیو جواب دادم گفت سواال پرسیدم نباید ناراحت نشی شاید ادم مشکلی داره نباید قهر کنی  ازم پرسید خاستگار قبلیتو بیشتر دوسداری یا منو اخه خاستگار قبلیم فوت شده منم نمیدونستم چی بگم گفتم تو  رو  یا پرسید بنظرت من چ عیبی دارم نمیدونم چرا اینارو میپرسه حالم بد میشه 

جواب دادم ازم پرسید خاستگار قبلیتو بیشتر دوسداری یا منو اخه خاستگار قبلیم فوت شده منم نمیدونستم چی ب ...

هر سوالی کرد با فکر جواب بده ، داره به سوال های ذهنش جواب میده و این طبیعی هستش نگران نباش

گوشیو جواب دادم گفت سواال پرسیدم نباید ناراحت نشی شاید ادم مشکلی داره نباید قهر کنی ازم پرسید خاستگ ...

خدا بیامرزه ، ولی این پسر میخواد یه جورایی هم شناخت پیدا کنه روت هم تکلیف رابطه رو مشخص کنه ، دقیقا چیزی که فکر میکردم شد دوست داره ولی با خودش درگیر که واقعا انتخابش درست یا غلط ، بزار این مرحله رو رد کنه هر چقدر سوال پرسید با دقت جواب بده بعضی سوال ها رو از عمد می پرسه