2777
2789
عنوان

کسایی تنبلی تخمدان دارن بیان لطفا

230 بازدید | 36 پست

بچه ها من جدیدا سونو دادم گفت تنبلی خفیف داری 

دارو برام تجویز نکردن گفتن با سبک زندگی درست میشه

۲۱ سالمه پریودم منظمه چاق هم نیستم فقط موی زائد چونه دارم

فقط اسن سه سال استرس و غصه فراوان داشتم واسه اون بود 

بنظزتون با حذف قند و ورزش و صبح زود بیدار شدن

میتونم کنترل کنم؟

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم 3 ساله در گیرش هستم ولی الان بار دار شدم دارو مصرف نمیکردم بعضی اوقات ورزش میکردم اون چیزای که خوب بود میخوردم اون چیزای که خوب نبود برام نمیخوردم باید سعی کنی رحمت رو گرم کنی روغن سیاه دانه بگیر روزای که پری هستی بزن زیر شکمت پلاستیک بزن با شال چیزی ببندش من این کارو کردم منظم شد 

ببین PCOS قابل کنترلهورزش،تغذیه سالم،مصرف یکسری مکمل دارویی،دوری از استرس و .... مواردی ان که حتما ب ...

مرسی گلم

منم تنبلی تخمدان دارم قبلا شیش ماه اسپیرونولاکتون خوردم   دو تا مکمل هم دکتر داد گفت تغذیه رو باید رعایت کنم پیاده روی هم باید برم الان دارو رو قطع کرد فقط یه مکمل بهم داد گفت سالی یکبار سونو بدم آزمایش قند و چربی و .. رو حتما سالی یکبار باید انجام بدم راستش شک کردم پیش دکتر دیگه برم دارو میده یا نه

منم تنبلی تخمدان دارم قبلا شیش ماه اسپیرونولاکتون خوردم دو تا مکمل هم دکتر داد گفت تغذیه رو باید ر ...

ببخشید این سوال مرسی موقع ک پریود میشی خون رنگ قرمز یا تیره؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
منم تنبلی تخمدان دارم قبلا شیش ماه اسپیرونولاکتون خوردم دو تا مکمل هم دکتر داد گفت تغذیه رو باید ر ...

دارو های هورمونی کلا خیلی اثرات بدی دارن

من اصلا قصد ندارم دارو مصرف کنم