2777
2789
عنوان

اگه برم پیش د عا نو یس گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 64 پست
خب همون قرآن طلسم رو گناه میدونه،بازم از مرجعت بپرس عزیز

اخه من طلسم نمیکنم کسی ک طلسم انجام میده یا میگیره گناهه برای من فقط سر کتاب باشه گلم میپرسم ممنون 🌹

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکتاب باز کردن فکر نمیکنم گناه باشه، فقط برای اینکه راجع به خودت اطلاعاتی کسب کنی که کسی دعا برات ب ...

امیدوارم همینطور باشه از ی شخصی ک سر و کارش با اینا هست میپرسم ببینم چی میگن

بنظر من گناه نیست اگه بری پیش ملا یا حاج اقای مومنی که طبق روایات مفاتیح جنان و ایات قران برات دعا بنویسه مگه میخوای بری پیش رمال که برات جادو جنبل کنه پشم بزو موی گربه شاخ فیل بشکنه و بسوزونه

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍

خیلی بده

بدتر طلسم میفته تو کار

توکل به خدا و‌تکیه به قرآن کنید و سوره بقره تو‌خونه پخش کنید و بخونید

یه استادی بود می‌گفت که رفتم پیش دعانویس و رمال و جادوگر نشون دهنده بی‌اعتمادی انسان به خداست که این خودش یه مرتبه از شرکه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
گناهه عزیزم ولی نو خونه سوره بقره بزار پخش بشه .و آیت کرسی بخون

همیشه رقیه شرعی پخش میکنم بعد هر نماز آیت الکرسی میخونم اما تاثیری تو زندگیم نمیبینم🥹

از همون قدیم بودن افراد مومن و درستکار ک با دعاهای خوب خیلی از مشکلات مردم و مریضیارو با کمک دعاهای خوب و ایات قران حل میکردن اینها واسطه هستن و دعا خوب مینوسین نمیرن بخت ملتو ببندن

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍

جن هیچ اجازه ای نداره اینکار ها رو انجام بدهمطمئنی خیالاتی نشدی؟ بعضی موقعا از تلقین هم هست

اخه من خیالاتی شدم شوهرمم صدای دوش آب شنیده فکر کرده من حمومم دیده بیرون نیومدم رفته نگاه کرده هیچکی تو حموم نبوده مادرمم رفته بود حموم گفت یکی انگار با لگد ب در حموم زده بعد اون دیگه میترسه تنهایی خونه ام بمون دخترمم میگفت ی سایه بزرک رد شده اخه فقط من حسش نکردم ک فکر کنم توهم زدم

کبوتر بگیر اگه امکانشو داری تو تراس یا حیاط خونتون نگهداری کن اگه سفید باشه که چه بهتر.یدونه هم کافی ...

خونه مادرم خیلی کبوتر هست خودم جاشو ندارم متاسفانه همیشه پخش میکنم اخرین بار یادمه تو حاملگی با صدای بلند آیت الکرسی خوندم یهو ی چیزی انگار از رو کمد پرت شد خیلی صدای بدی داد تنها بودم از ترس رفتم زیر پتو قایم شدم بقیه اش تو دلم خوندم صبح ک شد دیدم هیچی نیوفتاده

اصلا نمیشه اعتماد کرد عزیزم اصلا اعتماد نکن

ایشون تازه اینکاره نشدن الان جد در جدشون اینطوری یعنی همه ازش راضی هستن خیلی آدم پاک مومنی کاروانسرا داره نمیدونم چی میگن بهش هر کی بره اونجا بهش ناهار شام رایگان میدن و.. آدم پولی نیست برای رضای خدا انجام میده

خواعش میکنم موفق باشی حتما استمرار. اشته باش اروم شروع کن و حداقل ۶۰ روز ادامه بدهاگ نتیجه گرفتی همی ...

باشه گلم 🩷

خود من ی مدت بود خواهر کوچیکم میترسید داستان برا  حدود ۲۰ سال پیشه اصلا مدرسه نمیرفت و از مامانم جدا نمیشد ما به سر کتاب اعتقاد داریم وقتی برا ی مشکل و مریضی دلیل علمی پیدا نشه یه سر پیش کربلایی محلمون میرفتیم  اقای مومن و خوبی بودن با زعفرون ایت الکرسی نوشت رو کاغذ گفت بندازید تو اب بدین بچه بخوره خواهرم همونو خورد دیگه ترسش تموم شد

تا پای جان برای ایران🇮🇷😍

بنظر من گناه نیست اگه بری پیش ملا یا حاج اقای مومنی که طبق روایات مفاتیح جنان و ایات قران برات دعا ب ...

نه اصلا این چیزایی ک دفن میکنن نمی‌ده همونجا دعای قرآنی میخونه اره خودم حس میکنم گناه نیست میدونمم هیچ قدرتی بالاتر از خداوند نیست میگم اون دلش پاک تر از من جایگاه اش پیش خدا عزیزه شاید دعای اون قبول بشه