2777
2789
عنوان

اگه برم پیش د عا نو یس گناهه

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 64 پست
خیلی بدهبدتر طلسم میفته تو کارتوکل به خدا و‌تکیه به قرآن کنید و سوره بقره تو‌خونه پخش کنید و بخونیدی ...

اخه من بد تایپک زدم ایشون دعانویس و رمال نیستن دعای قرآنی میخونن نمیدونم ملا میگن بهش یا چیز دیگه کلی خیرات داره کلی ختم قرآن کلاس قرآن و... 

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

از همون قدیم بودن افراد مومن و درستکار ک با دعاهای خوب خیلی از مشکلات مردم و مریضیارو با کمک دعاهای ...

اره میشناسمش خیلی آدم خوبیه هیچوقت دعای بد نکرده واسه کسی همیشه مشکلات مردم و حل کرده با دعای قرآنی یعنی من پول ندم خودش هم نمیگه بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود من ی مدت بود خواهر کوچیکم میترسید داستان برا حدود ۲۰ سال پیشه اصلا مدرسه نمیرفت و از مامانم جدا ...

اره دعای قرآنی خیلی خوبه همین ک طلسم و دعای بد نمی‌نویسه مشخص آدم خوبی هر کی رفته نتیجه دیده من فقط برای دیدن زیارتش رفتم اما اینکه دعا کنه واسم نرفتم

خونه مادرم خیلی کبوتر هست خودم جاشو ندارم متاسفانه همیشه پخش میکنم اخرین بار یادمه تو حاملگی با صدای ...

خونه خودت بتونی یکی بیاری خوبه. تو گوشیت دانلود کن زیارت عاشورا حدیث کسا دعا توسل و یا سوره های قرآن.. روزانه بزار با صدای بلند توخونه پخش بشه. واسه دورشدنشون قطعا تاثیر گذاره.مدام ایت الکرسی هم بخون.