2777
2789
انشاالله منو شما جزعشونیمهمین عنوانو سرچ گوگل بزن من قبلا خوندم کاربرا خیلی نتیجه دیدن قربونت برم حض ...

سفره اش به خیلی ها حاجت داده شمام سفره انداختین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما وقتی کسی رو واسطه قرار میدی یعنی قبول داری ایشون مقام بالایی دارن پیش خدا و ادب و حفظ حرمت شاید ...

من بی ادبی نکردم اسمشونو گفتم این همه مداح و روضه خون میگن رقیه اونوقت مشکلی نداره حالا من سریع یه تاپیک زدم همه گیرشون شده که چرا قبلش حضرت نیاوردم 

من نه گلم متاسفانه

میشه بگی چطور نیت کردی راستش من دوست دارم سفره بندازم ولی تعداد مهمونامون زیاده هزینه مون کفاف نمیده واسه وسایل سفره از چه راه مجرب دیگه ای میشه نیت کرد ؟

خیلی مهمه که اول بهشون احترام بزاری خالم سفره گرفته بود حاجت گرفته که هیچ از سفرش تم خیلیا حاجت گرفت ...

من بی احترامی نکردم 

به غیر از سفره چطور میتونم نیت کنم ؟

میدونم ولی خالی صدا کردن ی جوریه نمیدونم والا هرکی ی اعتقاد داره به نظر من مهم اعتقاد و دل آدمه

اخه جزء باب الحوائج محسوب میشه تو اشناهاتون کسی ختمی دعایی چیزی نذر کردن تو شب شهادت که حاجتشون روا شده باشع 

میشه بگی چطور نیت کردی راستش من دوست دارم سفره بندازم ولی تعداد مهمونامون زیاده هزینه مون کفاف نمیده ...

من تو سایت دیدم یکی میگفت ۱۴۰۰۰صلوات نذرشون کرده و شروع کرده به فرستادن و حاجت گرفته

خودم نذر کردم امسال به حاجتم برسم شب شهادت سال بعدشون به۵۰ نفر حلوابدم و بگم برای حضرت رقیه و پدرشوم امام حسین صلوات بفرستن الاهی بتونم سال بعد همین کارو بکنم 

.