2777
2789

سوال منم هست ممنون تاپیک زدی 

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیر شبکه خبر درباره برنامه‌های این شبکه برای پوشش استان هدف گفت: ما در شبکه خبر با کمک دوستان صداوسیما تلاش خواهیم کرد تا در این هفته مجاورت ذهنی مردم ایران با ایلام و مسائل آن بیشتر شود. تلاش ما در حوزه تولید گزارش‌های خبری با موضوع فرصت‌ها و ظرفیت ایلام و چالش‌های استان و پخش در بخش‌های خبری اصلی و ضریب دادن به آن است، تا ایلام بیشتر از قبل در ذهن غیر ایرانی‌ها مسئله بشود. همچنین، مستندها و برنامه‌های طولانی‌تری مابین شبکه‌های خبری در شبکه خبر پخش خواهد شد.

من    و   تو