2777
2789

بگو بنظرت احتمال بارداریم کدوم ماه بیشتره؟ کی میفهمم باردارم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ببین وقتی پریود شدی تقریبا بعد 2 هفته که اووسیت ثانویه وارد لوله فالوپ میشه بهترین زمان بارداری هست

بهترین زمان که چه عرض کنم تنها زمانش هست چون لقاح بین اووسیت ثانویه و اسپرم باید تقریبا نزدیک زمانی باشه تخمدان پاره شده و اووسیت وارد لوله فالوپ شده اگه دیرتر اسپرم برسه به اووسیت لقاحی صورت نمیگیره فک کنم

اگه بعد دو هفته از زمانی پریود شدی لقاحی صورت بگیره ، تقریبا 3 هفته بعدش یعنی گذشت 5 هفته از آخرین پریود با آزمایش مشخص میشه

ارع عزیزم. سابقه ۲ تا سقط هم داشتم.

💚💚💚 ان شا الله دامنت سبز شه 

من میتونم با محاسبه ی ابن سینا بگم در طالع و قسمت شما و شوهرت فرزند مشترک هست یا نه 

* محاسبه ی بچه دار شدن یا نشدن : (( یعنی اول باید این بررسی بشه بعد یایر راهکارها داده بشه ))

اسم زن و مادرش و اسم شوهر و مادرش ( اسامی شناسنامه ای ) : این ۴ تا اسم را به ابجد کبیر در می آوریم با هم جمع میکنیم سپس حاصلجمع را ÷ بر عدد ۱۳ میکنیم : باقیمانده [ باقیمانده ، نه خارج قسمت ] : 

باقیمانده اگر عدد ۰ " ۱۳ هم مثل ۰ است " بیاید : بچه دار نخواهند شد ‌ 

باقیمانده اگر یکی از اعداد بین ۱ تا ۱۲ بیاد : بچه دار میشوند . 

[[ اگر با هم زندگی بکنند " این محاسبه صد در صد مجرب است " ]] 

♦️♦️♦️ اسامی شناسنامه ای تقاسیری داره : 

&&& حتماً نام مادر شخص محاسبه شود ( از محاسبه ی نام حوا به جای نام مادر خوداری شود " فقط اون مادری کا اسمش در شناسنامه ات هست " ) 

&&& ابجد آ ( عدد ۰ است و محاسبه نمیشود ؛ یعنی به جای آ ( ۰ میگذاریم ) : مثلا آیدا میشه یدا ؛ آرزو میشه رزو ؛ پانته آ میشه انته ؛ یا مثلاً اسم مردی تو شناسنامه محمد آغا هست ( میشه محمدغا ) ؛ آمنه میشه منه و ...

&&& در حروف ابجد گ چ پ ژ نداریم پس حذفه : مثلا پری میشه ری ، پژمان میشه مان ، پویان میشه ویان ، مژگان میشه مان ، و ...

&&& اسامی که دارای حروف والی " ناخوانا " هستند آن حرف ناخوانا حذف میشه ...

این شات مال چند ساله پیشه اونموقع یه جایی دیده بودم ابجد آ عدد ۵ است [[[ الآن میدونم‌ابجد آ ۰ است : این درسته ]]]

۴ تا اسم رو به ابجد کبیر در بیار با هم جمع کن سپس حاصلجمع را ÷ بر ۱۳ کن‌ [[[ اگر باقیمانده ۰ اومد که خب بچه دار نمیشید ؛؛؛؛ اگر باقیمانده عددی بین ۱ تا ۱۲ اومد : چله ی سوره ی مریم و کوثر پشت سر هم ؛ سوره ی حشر ؛ حدیث کساء ، سوره ی محمد : بردار روزی یکبار تا ۴۰ روز {{{{{ روز شروع چله [ شروع و استارتش ] : روز نحس نباشه و پاک و با وضو باش ، از روز دوم تا آخر ۴۰ روز مهم نیست روز نحس باشه یا پاک نباشی .

♦️♦️♦️♦️♦️♦️ روز نحس ایناس : 

۱ : روز قمر در عقرب ( در هر ماه ۴_۵ روزه : مثلاً : تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۴ ) 

۲ : روز محاقِ ماه : [[ ( ۳ روز آخر ماه قمری ) 

۳ : روز کسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

۴ : روز خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن .

۵ : روز شنبه ( روز نحس اکبر " از ساعت ۱ بامداد شنبه تا ۱ بعد از ظهر شنبه یام شب شنبه تا عصر شنبه ) : اگر یک کار مهم و اساسی در این تایم از شنبه انجام بشه ( و یا شروعش ) : اون کار ابتر و بی تتیجخ و ناقص و بی فرجام می مونه .

*** بهترتره روز شروعش [ شروع و استارتش ] : روز یکشنبه یا پنجشنبه یا جمعه باشه ( مثلاً از ۱ بامداد یکشنبه تا ۱ بعد از ظهر یکشنبه یام شب یکشنبه تا عصر یکشنبه ) : به این ۳ روز میگن‌ روز سعد اکبر . [ یکی از این ۳ روز : به شرط اینکه به شماره های ۱ یا ۲ یا ۳ یا ۴ نیوفتاده باشه ]