2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینکه برنامه فردات رو بنویس منم نوشتم الان میفرستم 

و صبح ها حاضری بزنیم اینجا و اگه موافقی سه تا گزارش کار بدیم یکی ظهر یکی عصر اخری هم شب 

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم 

اینکه برنامه فردات رو بنویس منم نوشتم الان میفرستم و صبح ها حاضری بزنیم اینجا و اگه موافقی سه تا گزا ...

من یازدهم رو میخوام بخونم دقیقا ماز و قلمچی مثل همه واسه پایه یازدهم فرق نداره چون بایدددد آزمونا رو بزنیم تو اون لول بخونیم

حاضری بزن گزارش بفرست اگه افت کردی سوالی داشتی هر چی بفرست من آخر شب چک میکنم خودم گوشی کنارم باشه نمیخونم هر وقت گوشی دستم بگیرم تو استراحتم میام گزارش مینویسم چون میبینی مثلا ۴ ساعت فول میخونم اینجا پیشرفت و درصد و... هم بنویسیم

بهم هدفت رو هم بگو

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
اینکه برنامه فردات رو بنویس منم نوشتم الان میفرستم و صبح ها حاضری بزنیم اینجا و اگه موافقی سه تا گزا ...

منم هستم 

اینجا شما فقط یه طرف داستان رو از زبون یک سر ماجرا میشنوید بهتره قضاوت نکنیم زود بلکه فقط کمکی باشیم به همدیگه توی مشکلات :)

من یازدهم رو میخوام بخونم دقیقا ماز و قلمچی مثل همه واسه پایه یازدهم فرق نداره چون بایدددد آزمونا رو ...

هدفم دندونه ولی تراز کنکور شد ۶۰۰۰

تراز نهایی هم ۶۵۰۰ حساب کردم شد 

چق خوبه ۴ ساعت پشت سرهم میخونی من ۱ساعت و نیم میخونم انگار میخام بمیرم

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم