2777
2789

سلام عزیزانم

میخوام قابلمه استیل بخرم ... شما که استفاده کردین چه مارکی بوده راضی هستین یا نه ... ممنون میشم دلسوزانه هرچی میدونید بگید

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من استیل چدن دارم خوبه استیل خالی خوب نیست

مارکش چیه ؟ فقط کفش چدنه ؟ 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

ننه جان بیا اینور تا من برات بگم.پارسال گرفتم.فقط برای خورشت خوبه.چندین سایز ریزه و میزه هم داره.خوبه .ولی ماهیتابه هم باید با حرارت کم چیزی سرخ کنی داخل ماهیتابه فقط لایه داره و ضد خش.برند ترکیه و درب شیشه با سیم هم میشورم.عالی.ولی برنج نمیشه دم کرد.

ننه جان بیا اینور تا من برات بگم.پارسال گرفتم.فقط برای خورشت خوبه.چندین سایز ریزه و میزه هم داره.خوب ...

چرا برنج نمیشه ؟؟؟ 

نه از داخل کلا چدنه مشکی از بیرون استیل

آهان ... آخه خودم چدن دسینی دارم چند ساله استفاده میکنم ...شوهرم میگه همه رو بذار کنار استیل یا مس بخر که من مس دوست ندارم 

آهان ... آخه خودم چدن دسینی دارم چند ساله استفاده میکنم ...شوهرم میگه همه رو بذار کنار استیل یا مس ب ...

من هر سه سال عوض میکنم.سری جدید میگیرم.ولی این بار استیل گرفتم برای خورشت باشه.و گرانیت هم برای برنج.هم محدودیت قابلمه ندارم.هم گرانیت خش نمی افته

برنج تهش میسوزه.رو برنج هم خشک میمونه.مگر اینکه روش نایلون بزاری.ولی حیفه کلی برنج سوخته هدر بره.من ...

اگر توش نتونم برنج دم کنم برا برنج مجبورم روحی بخرم ... چون میخوام چدنمو بذارم کنار کلا

من هر سه سال عوض میکنم.سری جدید میگیرم.ولی این بار استیل گرفتم برای خورشت باشه.و گرانیت هم برای برنج ...

گرانيت مشکلات چدن و تفلون اینا رو نداره ؟،؟ سالمه ؟؟؟