2777
2789

سلام من یه مامان دهه شصتی ام

دوتا گل دختر دارم.

دختر بزرگم نزدیک به سن بلوغ هست

چطور میتونم مادرخوبی براش باشم.

چه توقعی از مادرتون دارید تا احساس خوبی داشته باشید

ممنون از کمکتون

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افکار سنتی که دختر تا مجرده سیبیل یا ابرو بر نداره به خودش زیاد نرسه مو رنگ نکنه نباشه بهتره

چون تو جامعه دارن زندگی میکنن و نسلشون با دهه شستی ها خیلی فرق داره

پشتش باش همجوره احساس کنه حمایت مادر رو داره هیچ جا و هیچی تو دنیا نمیشکونتش

سلام به شما مادر مهربون 

انتظاراتی که خودم یا بیشتر دوستام این دوره زمونه از خانواده مخصوصا مادرشون دارن اینه که برای مسائل ظاهری و استایل و لباس زیادی محدود نشن و البته درک بشن واسه هر مشکلی که دارن 

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

غر نزنهفرق هم نذاره بین بچها

🥰

واقعا از اینکه یه چیز رو صدبار بگم و اصلاتوجه نکنه کلافه میشم غر میزنم مثلا میگم موهاتو شونه کن اصلا نمیشنوه انگار😅

اما خیلی برام عزیزه غر نمیزنم

مرسی مهربون ازت

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

من وقتی مامانم هر چی میگم درک میکنه دجا بهم حرف نزنه ک اگه کار اشتباهی ام کنم بدونم واقعا پشتمه و هیچ وقت نترسم ک کاری ک کردمو بگم یا حرفمو نزنم خیلی مهمه این 

و اینکه نمیدونم چرا مادر من اینطور بود که اصلا از این لحاظ مادر خوبی نیست و توصیه میکنم توم اینکارو نکنی ، واسه بچت توضیح بده پریودی ، زندگی زناشویی و.. رو مادر من هنوز ک هنوزه ازم پنهون میکنه ی جوری ک نفهمم که واقعا درک نمیکنم این فازشو حتی پریودی ام واسه من توضیح نداد وقتی پریود شدم ک خواهرم گفت و..... که خیلیه