2777
2789
عنوان

اگه ی روزی بابام بمیره تف میکنم به قبرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 40 پست

براچی تقصیر بابات خودت هول شوهر بودی

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدای من چقد از پدرمادرا شاکی ان چرا اینجوری شدن مگه نباید همه زندگیشون فدای بچه بشه

بابای من زندگیش فقط فدای زنشه مادر من ن ها زن دومش مادر منو ب کشتن داد

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

منم درد تورو دارم ولی خب اگه بخواد چیزیش بشه جونم درمیاد مشکل ماباهاش اینه که مامانمو اذیت میکنه

و یه شوهرکپ بابام گیرم اومد

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

عزیزم میدونم از دستش ناراحتی ولی اینطور نگو من از ۶ سالگی حسرت فقط یه بار بغل کردن بابام دارم بابام ...

عزیزم تو پدرت خوب بود بابای من هم مادرمو بدبخت کرد هم منو

کارما💫     چالش ناشناس👇👇👇 https://daigo.ir/secret/51308750148

عزیزم میدونم از دستش ناراحتی ولی اینطور نگو من از ۶ سالگی حسرت فقط یه بار بغل کردن بابام دارم بابام ...

خب ایشون دارشو ولی بغلشو نداره این حسرتش بیشتره تاشما

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

باباهای ما مثل بابای تو نیستن خود شیطانن😞

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته