2777
2789

دکترم برای کاهش استرس بهم سرترالین داده از وقتی میخورم نسبت به مسائل یه کم بی خیال شدم ولی یه حس خیلی بدی به این بی خیالی دارم یه چیزی مثل عذاب وجدان 

همین بی خیالی هم مضطربم میکنه 

کسی بوده مثل من باشه😔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

باید بری دکتر، یا تغییر بده داروتو، یا داروی دیگه‌ای اضافه کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
باید بری دکتر، یا تغییر بده داروتو، یا داروی دیگه‌ای اضافه کنه

دکتر قلبم نوشته 

به نظرت نیازه برم پیش روانپزشک؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر قلبم نوشته به نظرت نیازه برم پیش روانپزشک؟

بله، یه روانپزشک خوب با تحقیق پیدا کن و برو

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اخرش چیکار کردی با شوهرت ؟  عزیزم میخوام راهنماییت کنم . برو تاپیکای کاربر بانشی رو تو همین سایت بخون . یواشکی زن دوم شده .وقتی زن اول فهمید خواست طلاق بگیره . این کاربرم خوشحال ک تنها همسر اون اقا خودش میشه . ولی همسر اول منصرف شد و طلاق نگرفت . میدونی کی الان ضرر کرد؟ همین کاربر ک زن دوم شده  .چون شوهرش ب خاطر زندگی اولش این زن دوم رو مثل زاپاس گذاشته کنار .  علنا فقط برای رفع نیلز جنسی مرد داره استفاذه میشه ..چون اون اقا همه زندگیش با زن اوله. رفت و امدش با فامیل. عید و بازدیدا. مراسمات عروسی و ختم .و... تو همه مسائل زندگی اون اقا زن اولش همراهشه . الان این کاربر ارزوشه بچه دار بشه ولی شوهره قبول نمیکنه . چون هنوز زن اولش هست بچه اش هست و نمیتونه دو تا خونواده رو مدیریت کنه . توام اگه جدا بشی اون خانوم میشه تنها همسرش از حالت زاپاس بودن در میاد. شوهرت ب همه معرفیش میکنه  .بعد بچه دار میشن .یعنی اون خاتوم داره لحظه ب لحظه وقت شماری میکنه شما بری کنار . ولی تو میدونو خالی نکن . بمون . ولی اولویتت خودت و بچه هات  باشه. فک کن شوهرت مرد . 

کاش دلها در چهره ها بود ...

عزیزم خیلی دختر عاقلی هستی ولی همش داری خودخوری میکنی. داری ب قلبت فشار میاری ب خودت اسیب میزنی. میگم هر دوتا خونواده خودت و خونواده اونو در جریان بزار . مستقیم خودت باهاشون صحبت کن و قضیهرو بگو . این زنهایی ک  خونه خراب کنن خطرناکن . ممکنه شوهرتو وسوسه کنه بلایی سرت بیارن  .ممکنه از ترس ابروش و برای اینکه کسی نفهمه چ غلطی کرده بلایی سرت بیاره. تو خیلی خودخورب میکنی همه چی رو میریزی تو دلت. یکم پررو باش در کقابل شوهرت . حرفی ام زد ک چرا گفتی بگو غلط کردی این کارو کردی جوابسو بده عزیزم . انقدر تو خودت نریز.ولی حتما حتما ب خونواده ها اطلاع بده 

عزیزم خیلی دختر عاقلی هستی ولی همش داری خودخوری میکنی. داری ب قلبت فشار میاری ب خودت اسیب میزنی. میگ ...

عزیزم ممنون که برام کامنت گذاشتی ولی شرایط من فرق میکنه اونا الان بچه دارن شوهرم واقعا دوستش داره توی همه ی مراسما توی تعطیلات حتی مسافرت رفتن تو همه چی نصف نصف عمل میکنه امکان نداره یه شب در میون نره خونش 

حتی بخاطر رسیدگی به اون خیلی وقتا با منو بچه هام بدرفتاری میکنه 

الان سعی میکنم آرامش خودمو حفظ کنم یه جور خیلی تلخی آرومم همه چی جلو چشام داره پیش میره ولی من هیچی نمیگم همش بخاطر بچه هامه 

به خانواده ام که اگه بگم صد در صد طلاقمو میگیرن ازش چون بابام یه آدم فوق العاده حساسه اگه بفهمه یه ثانیه هم نمیذاره اینجا بمونم 

خانواده ی اونم نمیتونن کاری کنن چون بچه داره فقط باعث میشه روش بازبشه و زنه رو بیاره تو خانواده اش اینجوری از موش و گربه بازیم راحت میشن

عزیزم ممنون که برام کامنت گذاشتی ولی شرایط من فرق میکنه اونا الان بچه دارن شوهرم واقعا دوستش داره تو ...

خب پس نگو تو همه مراسمات نصف نصف عمل می‌کنه . اون خانوم زندگی قایمکی داره . بچه اش پس فردا بزرگ شه حالش از مادرش بهم میخوره . مادرش یه زنه خونه خراب کنه که هیشکی از اقوام خانواده شوهرش قبولش ندارن . میگم اذیت نمیشی تو ؟ اگه مهریه اتو بخواد بده فقط ۱۴تا رو میده ؟ مثلاً نمیشه توافق کنین یه خونه و یه ماشین به نامت کنه ؟ هر ماه نفقه بچه هارو بده . حضانتشونم بده به تو . البته بچه هات بزرگن . بزرگه می‌تونه انتخاب کنه پیست باشه و کوچیکه از ۹ سالگی فک کنم حق انتخاب داره . باز از وکیل بپرس اینارو . ولی اولویت حال خوب خودت باشه. ببین چی حالتو خوب می‌کنه . خدایی نکرده غصه و حرص پیر و مریض و داغونت می‌کنه . تو باید شاد زندگی کنید نه افسرده و بی رمق. ببین اگه نمیتونی تحمل کنی و روحیه تو خراب می‌کنه دیدنه اون مرتیکه بوالهوس باهاش توافق کن علاوه بر مهریه خونه ب نامت بزنه .ک جدا بشی. بچه هاتم تو رو انتخاب میکنن نه اون رو . نگران حضانت نباش. بچه هات کوچیک نیستن میان پیش خودت . تصمیم با خودشونه . توام خیاطی رو ادامه بده . از این مرتیکه پول بگیر مزون بزن . بعد جداشو . 

عزیزم ممنون که برام کامنت گذاشتی ولی شرایط من فرق میکنه اونا الان بچه دارن شوهرم واقعا دوستش داره تو ...

شما خراسان هستین درسته ؟ چون اینجور اتفاقا تو خراسانه معمولا . زن دوم شدن منظورمه

همه ی این حرفا رو همون اوایل بهش گفتم قبول نکرد حتی گفتم وسایلتو بردار برو همونجا زندگی کن بدون طلاق نمیذارم هیچکس بفهمه ولی بازم قبول نکرد 

هر راهی فک کنی رفتم ولی زورم بهش نمیرسه 

بچه هام بهش وابسته ان فعلا نمیخوام آواره شن ولی یه روز موقع اش که برسه حتما ولش میکنم 

شما خراسان هستین درسته ؟ چون اینجور اتفاقا تو خراسانه معمولا . زن دوم شدن منظورمه

نه عزیزم قزوینم