2777
2789
عنوان

نی نی های بی سرپرست قلبم میشکنه

85 بازدید | 14 پست

:جدیدا تو اینستا برام یه پست های میاد از بهزیستی بچه های بی سرپرست و سر راهی چند روزه تا دو ساله می‌خوام بمیرم میبینمشون. نه بغل نه مهر مادر بیچاره ها همینطوری رو تخت تنها افتادن بعضی وقتا انقدر گریه میکنن خودشون ساکت میشن نه مادری هست نگران وزن باشه نه قاشق به دست یا شیشه شیر به دست غذا بزاره دهنشون باهاشون بازی کنه سر ساعت عوض کنه جاشون رو ببره پارک 😭😭😭😭😭 خدا مادر پدر هاشونو لعنت کنه حتی اونایی که از سر فقر هم اینکارو میکنن. پدر سگ مجبوری ب..د...ی پول نداری که زرت حامله شی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونم ولی میگم مهر مادری کجاست بچه رو ول میکنه

چه می‌دونم والا

منم خیلی دلم می‌سوزه 

بچه‌های طلاق هم هستند تازه که مادربزرگ بزرگشون می‌کنه پدر و مادر میرم برای خودشون زندگی جدید می‌سازند و حتی منکر وجود بچه میشن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

باباش چی پس😂مهر پدری هم وجود داره واقعا گاهی بیشتر از مادر حتی

عزیزم اون  کلیپه بچه گریه شد زار زد مادرش دوید رفت واقعن مرگ  مادرش دوربین‌ها گرفته بودنش ایران نبود ولی 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

چه می‌دونم والامنم خیلی دلم می‌سوزه بچه‌های طلاق هم هستند تازه که مادربزرگ بزرگشون می‌کنه پدر و مادر ...

اره من خیلی رو بچهام حساسم  ی چند روزی با شوهرم بحث داشتیم لوهان هلاک شدن اما الان کلی براشون وسیله خریدم خوشحالشون  کردم دورشون بگردم من عاشقشونم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

عزیزم اون کلیپه بچه گریه شد زار زد مادرش دوید رفت واقعن مرگ مادرش دوربین‌ها گرفته بودنش ایران نبود ...

هیییی زندگی بی‌رحمه

هر دوشون بی‌رحم بودن که بچه رو این جوری ول کردن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من