2777
2789

چطورن واقعا

من یدونه لپ تاب گرفتم اونم با پولی بود که کار کرده بودم یه ذره طلا برا خودم خریده بودم حتی گوشیمم خودم خریدم:(

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه وضعیت مالی و درامد هر خونواده ای پتفاوته

یکی میتونه برای بچش امکانات بیشتری فراهم کنه یکی نمیتونه یا نمیخواد

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

هی خواهر ایفون چیه

بیا ببین مردم چطور دارن زندگی میکنن و خرج میکنن

همش مهمونی سفر خارج ماشین میلیاردی

ماییم فقط بدبختیم جون میکنیم دو قرون جم کنیم

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

دیگه وضعیت مالی و درامد هر خونواده ای پتفاوتهیکی میتونه برای بچش امکانات بیشتری فراهم کنه یکی نمیتون ...

نه واقعا درامد خانوادمم خوبه ولی فقط خرج غذا میکنن انواع غذا رو میخرن چیزای متفاوت انگار جز شکم چیزی نیست😭😂

به نظرم همین که خودت کار کردی و منت نمی‌زارن سرت برو خدارو شکر کن من کل هزینه دبیرستانی ۲۰شده صبح دیرتر از ساعت۷بیدار میشم به جا صبح بخیر مامانم میگه حیف دولابی که واسه تویه آشغال خرج کردیم