2777
2789

پسر عموم کلاس یازدهم هیچ علاقه ب درس نداره 

ولی درسش خیلی زرنگه رشت تجربیه تو مدرسه تیزهوشان درس میخونه 

تعجب نکنید ک چطور علاقه ندارم و اینقد درسش زرنگه همش بخاطر اجبار های باباشه کلمه ب کلمه ازش درس میپرسه باباش مشاوره کنکوری هم هست و کلی آزمون و تست اینا باهاش کار می‌کنه بهش اجازه نمیده درس نخونه

ولی خودش از درس متنفره 

با من رفیقه ی چند باری ب من گفت میخوام ب بابام بگم درس نمیخوام خوشم از درس نمیاد ولی جرئت گفتنش ب بابامو دارم 

امروز ی نامه اومد داد ( خونش طبقه بالای خونه ماست ) گفت پشت این نامه جوابتو بنویس و برگه رو برام بذار رو پله ها میام برش میدارم

ب زبون خودش میگم چی تو نامش نوشته بود 👇👇👇 جز تو ب کسی هیچ اعتماد ندارم تو خیلی رازداری توروخدا کمکم کن ی کاری برام انجام بده 

من امروز کلاس زبان دارم ولی کلاس نمیرم میخوام با ی ماشین ۴۰۵ برم بندر برم ایلام ی کاری برام کن وقتی من رفتم ب بابام بگو وقتی اومد خونه بگو پسرت نیستش رفته فلان شهر 

منم نوشتم اینو بگم حتما میگن توام دست داشتی توی ماجرا وگرنه همون لحظه میگفتی من دخالت نمیکنم پای منو توی این ماجرا نکش 

اینو براش نوشتم و برگه رو گذاشتم روی پله برش داره 

طبقه بالا هیچکی خونه نبود اون تنها بود منم پایین فقط بابام بودنش ک بیرون نشسته بود تو کوچه کنار رفیق‌اش

بیاید بقیشم الان میگم

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدم ی نامه جدید آورد داد بهم 

تا بازش کردم بخونم اون با بدو از در خونه زد بیرون 

بازش کردم دیدم دوتا کاغذ بود روی یکیش نوشته بود توروخدا اون یکی کاغذ رو بده ب بابام و بهش بگو خودم دیدم پسرت با ی ماشین ۴۰۵ رفت 

اون یکی کاغذ رو خوندم نوشته بود بابا ببخشید ولی من دیگه کشش درس خواندن ندارم نمیتونم ادامه بدم خستم کردی دارم اذیت میشم من رفتم ایلام وقتی داری این نامه رو میخونی من اصلا توی این شهر نیستم ی مدت بگذره بر میگردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

چرا پیام نداده خب مگه عهد بوقه 😂😐

گوشی نداره شماره منم نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیدم ی نامه جدید آورد داد بهم تا بازش کردم بخونم اون با بدو از در خونه زد بیرون بازش کردم دیدم دوتا ...

این نامه رو غروب بود ساعت ۴ و ۵ بود ک ب من داد

باباش ساعت ۱۰ اینا میومد خونه 

اون فکر میکرد من می‌شینم باباش بیاد خونه نامه رو بدم و تا اون موقع رسیده ب ی شهر دیگه 

هنگ کردم فکر کردم شوخی می‌کنه ولی رفتم جلو در دیدم ی ماشین ۴۰۵ گاز داد سریع رفت 

بابام رفته بود دور تر پیش رفیق‌اش نزدیک آخرای کوچه بود صداش زدم گفتم بابا بیااا اومد گفت چی شده گفتم اینو بخون پسر عموم( نمیخوام اسمشو بگم) داد و گفت اینو بده بابام 

بابامم سریع زنگ زد ب عموم گفت بیا پسرت رفته و..

عموم اومد سریع 

با دوستاش قرار گذاشته بود همشون جلو در کلاس زبان جمع. بشن با هم برن 

عموم زنگ زد ب ۱۱۰ گفت تو جاده پسری با این مشخصات دیدید با این ماشین بگیریدش 

یهو زن عموم رسید خونه براش گفتیم رفت سر کلاس زبانش دید نیستش تو راه برگشت دیدش ک توی ی کوچه با ی ماشین ۴۰۵ وایساده بود منتظر رفیق‌اش سریع زنگ زد عموم رفتن آوردنش خونه 

الانم رفتن طبقه بالا آن نمیدونم چخبره 

فقط بابام کلی عموم رو قسمش داد گفتم کتکش نزن اجبارش نکن ب درس بشین باهاش حرف بزن ببین چشم چتونه اگه ایندفعه بره معلوم نیست بتونیم پیداش کنیم یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا چرا ایلام نزدیکتونه؟

ایلام ۷ ساعت از شهرمون دوره 

میخواست بره ایلام چون ی اکیپ بودن بعد ز اونجا برن بندر هم خییییلی دورتره

دیگه نمیدونم چرا این شهرا رو انتخاب کردن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واااا خوب کوشی و پیامک جای نامه دادن مکه نیست

بالا گفتم ک گوشی نداره و شماره منم نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همیشه با سختگیری توی تربیت بچه مخالفم آخه وقتی هممون آخرش میریم تو قبر میخوابیم ینی چ ک مجبورش کنی ...

حرفات کاملا درسته 

بخدا هنوز توی شُکَم یعنی واقعا اگه دیرتر میرسیدن رفته بود ی بچه ۱۶ ساااله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40