سایناشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4000 عنوان دندون پزشکی 70 بازدید | 5 پست کسی میدونه قیمت کشیدن دندان عقل چنده ؟؟۶ سال پیش یدونه کشیدم ۲۵۰ کامل هم بیرون و صلف بود این یکی هم همینطور به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘 1404/05/07 | 21:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4830 دندونت بیرونه یا داخله و جراحی میخواد؟اگ جراحیه ک۱۰-۱۲تومن میشه حداقلکشیدن تنها هم همون حدود۶احتمالا سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
سایناشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4000 دندونت بیرونه یا داخله و جراحی میخواد؟اگ جراحیه ک۱۰-۱۲تومن میشه حداقلکشیدن تنها هم همون حدود۶احتمالا دندون کامل بیرون بدون جراحی ۶ میلیون ؟؟؟ به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
دخترک_قدیم عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4830 دندون کامل بیرون بدون جراحی ۶ میلیون ؟؟؟ مطمئن نیستم بر اساس بقیه نرخ ها میگم چون کشیدن عقل سختتر و پرزحمتترهاین قیمت شهرای بزرگه شهرستان ارزونتره سومینکاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت نینییار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بیدلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن ایناسموزمانیگذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینیسایتو عوض کرد
ماهگرفتگی عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 1141 والا من دوماه پیش رفتم کاخه لبخند ۱۸ میلیون میخوام برم دوتایی دیگه جا ارزون قیمت من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞
سایناشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4000 مطمئن نیستم بر اساس بقیه نرخ ها میگم چون کشیدن عقل سختتر و پرزحمتترهاین قیمت شهرای بزرگه شهرستان ارز ... ممنونم به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘