2777
2789

بازوهاش یه مقدار جای جوش اونم نه قرمز هست اما لباسای استین حلقه ایشو نمیپوشه میگه خجالت میکشم و فلان یا میگه فلان قسمتم موهام زیاده روم نمیشه 

شما بگید بهش ، خودشم اینجا میاد دست دوتامونه کلافم کرده بهش میگم تابستونه گرمه تو چیکار بقیه داری

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا باشگاه همه مدل ادم هست خیلیا شیو نمیکنن بعضیا جوش زیاد دارن چاق لاغر بلند کوتاه کسی با کسی کاری نداره هرکسی واسع خودش پاره میشه😂

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

تو باشگاه هرکی سرش تو لاک خودشه من بخاطر لیزر نمیتونم دائم موهای دست و پامو بزنم با پشم و لباسای لختی میرم اون وسط 

هیشکی نمیخاد بیاد زوم کنه ببینه مو داره بدنت یا نه 

یا جوش داره یا نه

اینا یه چیز طبیعیه و نیاز نیست خجالت بکشه 

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

اگه اذیته تیشرت آستین کوتاه بپوشه ، لازم نیست حتما رکابی باشه لباسش . مهم ترین نکته راحت بودنه خودشه . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
۱۸

ای بابا این تفکرات جوونا

اکثرآدما همینن

منم توی همون سنا اینطوری بودم،تازه وحشتناکتر،میگفتم نمیشه ازدواج کنم بدنم قشنگ نیست!😁😁😁

الان اصصصصلا برام مهم نیست