2777
2789
عنوان

با زندگیم چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
تحصیلاتم لیسانسه ولی رشتمو نمیگم عزیزم دوست ندارم شناسایی بشم،چجوری میتونید راهنمایی کنید؟

خواستم متناسب رشته ات بهت راهنمایی بدم چه آزمونی شرکت کنی.

میدونم شرایط شهرای کوچیک سخته خصوصا برای خانوما چون نمیتونیم همه جایی کار کنیم.

خودت دفترچه.های آزمونای مختلفو دانلود کن ببین استخدامی کجاها بهت میخوره و هر آزمونی تونستی ثبت نام کن. راه چاره فقط شغله عزیزم.

غصه ادامه تحصیلم نخور چون کار بی فایده و پردردسریه. غصه ازدواجم نخور چون‌واقعا اصلا دیر نشده و هنوز تو سن تجربه کسب کردنی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه درست خوب بوده میتونی تدریس خصوصی کنی البته اگه با توجا ب اینکه شهرتون کوچیکه پول خوب بدن یا حساب ...

حسابداری چجوری منظورتون برنامه هاشه؟من رشتم نبوده،برا کلاس خصوصی هم یکی از آشناهامون همین کارو کرد ولی زیاد کسی نمیومد پیشش میگفتن چون معلم نیست،ممنون از پیشنهادت

نمیدونم ولی به سختی از خونه میام بیرون حالا کلا تو زندگیم خیلی برونگرا هم نبودم بگم الآن حتما افسردم ...

عزیزم سنی نداری کہ بشینی تہ خونہ عمرت حروم بشہ بجای وقت تلف کردن ارشدتو بگیر ، بگرد دنبال کار ، باافسردگیت مبارزہ کن باشگاہ برو پیادہ روی برو بشینی تہ خونہ داغون میشی

خواستم متناسب رشته ات بهت راهنمایی بدم چه آزمونی شرکت کنی.میدونم شرایط شهرای کوچیک سخته خصوصا برای خ ...

مرسی عزیزم ،اتفاقا خودم خیلی پیگیرم حتی ترم آخرم که بودم آزمون استخدامی ثبتنام کردم با توجه به اینکه تا تاریخی که گفته بود فارغ التحصیل نمیشدم گفتم میرم با سوالات آشنا بشم تا الآن۵_۶تا آزمون ثبتنام کردم ولی قبول نشدم،اکثرا مرکز استان میخواد رشتمو نه شهر خودمون

جمعه هم آزمون استخدامی آموزش پرورشه تو رو خدا دعا کن برام

عزیزم سنی نداری کہ بشینی تہ خونہ عمرت حروم بشہ بجای وقت تلف کردن ارشدتو بگیر ، بگرد دنبال کار ، بااف ...

دقیقا داغون شدم عادت کردم به خونه نشینی،باشگاه میرفتم ول کردم کلاسای مختلف میرفتم ول کردم خانوادم اصرار دارن که تو خونه نباشم ولی نمیتونم،دوستامم هر کدوم متاهلن و درگیر زندگی خودشون خیلی تنها شدم یهو

مرسی عزیزم ،اتفاقا خودم خیلی پیگیرم حتی ترم آخرم که بودم آزمون استخدامی ثبتنام کردم با توجه به اینکه ...

اشکال نداره ناامید نباش. انشالله با تلاش قبول میشی. بدترین مانعت فقط میتونه ناامیدی باشه.

انشالله بهترینا برات پیش بیاد و توی آزمون جمعه هم همه انرژیای مثبت همراهت باشه💚