2777
2789
عنوان

با زندگیم چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 43 پست
باور کن کار نیست در حد فروشندگی و منشی هست با حقوق کم،و کاملا موافقم کار بهم اعتماد بنفس میده

در همون حد برا شروع خوبه خیلیا نون شبشون اینطور درمیارن

بهتر از وابسته به خانواده بودنه

کمالگرا باشی تا ابد باید بیکار بمونی 

عاشقم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الان برنامه ت رو بزار واسه استخدامی مثلا آموزش و پرورش و واسش تلاش کن هیچ قرص و روانشناس به درد ...

دقیییییییقا مشکلم همینه عزیزم،همه ازم انتظار داشتن و حالا که نشد بعضیا انگار خوشحالم شدن و هی سرکوف بهم میزنن

استخدامی هم شرکت کردم جمعه آزمونه 1نفر میخواد،دعا کن قبول بشم وگرنه دیگه کامل ناامید میشم

نه تنها با یه بی سواد فرقی ندارم که تازه به خدا کسایی رو میشناختم که با ده تا تجدید به زور دیپلم گرفتن بعد هم یه لیسانس تو دانشگاه آزاد و الآن با پارتی رفتن سر کار توی ادارات و بانک و... بعد من هیچی،مدام دارم خودمو مقایسه میکنم منی که این همه درس خوندم هیچی نشدم😭

وا ھنوز سنی نداری ، معلومہ افسردگی گرفتی

نمیدونم ولی به سختی از خونه میام بیرون حالا کلا تو زندگیم خیلی برونگرا هم نبودم بگم الآن حتما افسردم ولی حالم خوب نیست،سنمم به نظرم بالاست،خودم رو تو این سن با تحصیلات بهتر و کار خوب و متاهل فرض میکردم ولی نشد همه دوستام متاهلن و ارشد دارن و شاغلن من میدونم ادامه تحصیلم بدم توش هیچی نیست🥲همون لیسانس موندم

منم همینم . هر کاری از دستم بر میومد برای بهتر شدن زندگیم کردم ولی هیچ. من تصمیم گرفتم زندگیمو بپذیر ...

😭

من همش با خودم و خدا و دنیا درگیرم

ان شاالله درست بشه همه چی برامون،من خیلی سختمه🥲

اگه درست خوب بوده میتونی تدریس خصوصی کنی 

البته اگه با توجا ب اینکه شهرتون کوچیکه پول خوب بدن 

یا حسابداری یاد بگیری 

ازمون های معلمی

ی راهی پیدامیشه مطمعن باش

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

چندسالی کارمیکردم تو خونه ولی الان بیکارم کاری ام‌پیدا نمیکنم روز به روز افسرده تر شدم،منم آرامش ند ...

چقدر بد،منم آنلاین شاپ زدم هم تو اینستا هم باسلام ولی اصلا هیچ فروشی نداشتم چیزاشو همینجوری بخشیدم به اطرافیان،درک می کنم،امیدوارم همه چیز درست بشه هر چه زودتر