2777
2789
عنوان

قانون جذب کار خودشو کرد....

5418 بازدید | 21 پست

من یه عمه دارم وضع مالیشون خیلی خوبه یه خونه ۳ طبقه بزرگ خوشگل با یه ماشین حوشگل وکلی داراییه دیگه.

مامانم میگه شوهرعمه ات معتاد بود هیچی هم نداشتن قبلا ولی من هروقت عمه ات رو میدیدم همش میگفت یه روز همه چی درس میشه ومن یه زن ثروتمند میشم میگفت همش اینو میگفت هیچ وقت شکایت نمیکرد

مامانم میگفت همش فک میکردیم عمه ات دیوونه شده ولی حالا تعجب میکنیم که بلاخره اینجوری شده 

یعنی واقعا کارقانون جذبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امتحان دو ترم قبلمو شد ۴!!!! ولی ازونجایی که کل کلاس ۱ ۳ ۴ شدن میدونستم که پاس میشم اصلا نگران نبودم حالمم خوب بود گفتم من اینو میگذرونم .اولا استادمون ۶ نمره به همه داد!دوم اینکه خواست به من بده ۱۰ و به جای صفر دستش تو کیبرد خورده بود روی ۹ و من شدم ۱۹ و ثبت شد . با اینکه دوستم شد ۱۳ و به قول خودش بالاترین نمره باید میبوده ولی ... 😬💪💪

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

من خیلی در این مورد شنیدم خداکنه واقعا همینجوری باشه ولی من یه اخلاق بدی دارم چند وقت که میگذره ناامید میشم

میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا 
وقتی قانون جاذبه باور کنی تو مدارش قرار بگیری انقد راه و مسیر برات باز میشه که خودت باور نمیکنی به خ ...

اینجوری که شما توضیح دادی من خیلی بهش امیدوار شدم 

میشه برام یه صلوات بفرستین واقعا توی یه مسئله سختی گیر کردم که نیاز به دعای خیرتون دارم الهی از خدا هر چی میخواین بهتون بده ممنون عشقولیا 

مغز انسان خیلی پیچیدس یه قدرت عظیمی داره یه فرد امریکایی یه کتاب درمورد قانون جذب نوشت له خاطر این کتابش ۱۲سال انداختنش زندان چون نمیخوان همه مردم به این راز پی ببرن چون دیگه نمیتونستن رو مردم تسلط داشته باشن