2777
2789
جون😂امیدوارم شوهرت قدر بدونه

خیلی از این کارا میکنه همچین ذوق میکنه یبار روکاغذ براش نوشتم خودکارم لوله نداشت کج و کوله نوشته بودم زیرشم ننوشتم ببخش خودکارم لوله نداشت انقد خندید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از کارایی که میتونه مرد با خودش بگه اینم مغز نداره همینکاراس 

چون مردا در طول روز مدام درگیر دراوردن پولن و درگیر کلی کار 

وقتی این صحنه رو ببینن با خودشون میگن اینم دلش خوشه و از دنیا بی خبر 

وای چقدر وایب منفی دارن کاربرای اینجا

من اصلا تعجب کردم همه مرد ستیزن و فکر میکنن اگه به همسرشون محبت کنن شخصیتشون تحقیر میشه انگار اینا با هیولا زندگی میکنن نه انسان

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 
یکی از کارایی که میتونه مرد با خودش بگه اینم مغز نداره همینکاراس چون مردا در طول روز مدام درگیر دراو ...

اتفاقا شوهرم عاشق اینکاراس اون مردی اینو بگه خیلی درگیر پوله و خیلی بی محبت و بی عشق هست همون بهتر ک بمیره

دقیقا درست میگن تجربه کردم ولی زیادم فاصله گرفتی طرف خسته میشه می‌زاره می‌ره میگه یه طرفه شد

گفتم که دخترم باید خیلی ریز ابراز علاقه کنه....ولی نه اینجوری زمخت این کارا نمایشی برا مرداس.

منم قبلا ازینکارا برا شوهرم کردم دلشو زدم

.

من اصلا تعجب کردم همه مرد ستیزن و فکر میکنن اگه به همسرشون محبت کنن شخصیتشون تحقیر میشه انگار اینا ب ...

اره منم تعجب کردم ذره ای محبت ندارن بعد انتظار دارن شوهرشون اینارو دوس داشته باشه 

وای آینه خراب میشه 

وای اینه کثیف میشه 

وای پرررو میشه