2777
2789

بچه ها اون آقا که گفتم درتاپیک قبلی چهره ش زیاد به دلم نیست ولی آدم خیلی خوبیه ۴ تا خواهر داره ۳ تاش خونه ان!!! واااای من همیشه دوست داشتم برادرشوهر داشتم تاخواهرشوهر نهایت ۱ خواهر شوهر آخه ۴ تا 🥺🙈عزیزان کیا چند تا خواهر شوهر دارن و روابطتون چطوره به نظرتون دخالت حسودی وآزارواذیت دارن اخه میگن هر ۴ تا که فرشته نمیشن لطفا اونایی که چندتاخواهرشوهر دارن بیاید نظر بدین من نگرانم هرجقدرخوب وبامحبت باشم اونها بخوان موش بدوئونن توو زندگیم من کم جمعیت میخوام پرجمعیت اونم چند تاخواهر🤦🏾‍♀️لطفا بیاید از تجاربتون بگید

بنظر من جاری داشتن خیلی بدتر از خواهرشوهر داشتنه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

واقعیتو بخوام بگم

اینکه مجردن کارت سختتر هم میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چیزاربطی به تعدادنداره 

ممکنه یه خواهرشوهرداشته باشی واندازه ی ۱۰تاخواهرشوهراذیتت کنه 

ممکن هم هست باهر۴تاخوب باشی ومثل خواهرباشید 

این چیزابرمیگرده به ذاتشون 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
دردسر که داره ولی نمیشه یه خواستگار خوبو فقط به خاطر تعداد خواهراش رد کرد .. شما قراره مستقل زندگی ک ...

آره درسته ولی به شرط اینکه مرده بچه ننه وبه حرف خانوادش نباشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بنظر من جاری داشتن خیلی بدتر از خواهرشوهر داشتنه

واقعا؟

آخه اینا ۴ تان من حال وحوصله ی شلوغی ندارم دوست داشتم خودمو شوهرمو مادروپدر شوهر م بودیم و همون ۱ خواهر ازدواج کرده ش باشوهرش وبچه هاش باشن اون ۳ تا دیگه که مجردن نگرانم آزارواذیتم کنن🥺🙈

واقعا؟آخه اینا ۴ تان من حال وحوصله ی شلوغی ندارم دوست داشتم خودمو شوهرمو مادروپدر شوهر م بودیم و همو ...

من دوتا دارم هیچ وقت نه دخالت کردن نه حسودی کردن همیشه هم با بچه هام مهربون بودن و دلسوز زندگیم

دردسر که داره ولی نمیشه یه خواستگار خوبو فقط به خاطر تعداد خواهراش رد کرد .. شما قراره مستقل زندگی ک ...

وای من دلم آرامش میخواد وحال وحوصله ی دردسر ندارم یعنی واقعا آزار واذیت دارن خواهرشوهرا درکل؟؟؟

واقعا عزیزم ؟؟؟خواهرشو داری اگر آره چند تا وچطورین؟؟؟

ی دونه دارم ب غیر از عقد ک نمیزاشت برامن خرید کنن دیگخ کارم نداره اصلا نمیبینمش

ولی خب دیگه شما ۴ تا داری اگ ی موقع حرفی زدن همیشه لبخند بزن ظرفیتت بالا ببر

مبادا  ب شوهرت گله کنی 

ک بد میشه

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰