2777
2789

من هیچوقت تولدم سوپرایزم نکردن من که همشونو سوپرایز میکنم دلم میخواد یکی منم سوپرایز کنه بعد میان به من میگن چی دوست داری برات بخریم خب هیچی چیزی که میاین میپرسین دیگه چه ارزشی داره چیزی که بخوام که خودم میرم میخرم

شمام اینجورین؟؟

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انتظاری ندارم 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

فردا تولدمه نه هیچکسی هیچی برام نمیکنه

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

منم هیچوقت نداشتم 🙂‌

هر چی که از سنم میگذره ، میفهمم من لایق خیلی چیزا بودم که ازشون محروم میشدم همیشه :)))

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

تا مجرد بودم خودم تولدم واسه خودم هدیه میگرفتم گاهی بعد تاهل ،همسرم برام هدیه میده لازم نیست دیگران ...

وقتی آدمایی که دوسشون دارم خوشحال میشن حس خوبی میگیرم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه