2777
2789

اگر خراب نشده و طعم بد نگرفته این دستور عالیه...

شکر داخل تابه بریز بزار روی حرارت کارامل بشه بعد که تمامش ذوب شد یکم کره بریز ودر آخر کنجدهارو بریز ...

روی ی سطح صاف پهن کن و با چاقو خط برش ایجاد کن و در نهایت تکه تکه کن 

طعمش عالیه همراه چای و دمنوش❤️

هر موقع ته دیگ سیب زمینی یا نون میزاری هم میتونی استفاده کنی...

اول ته قابلمه یکم روغن بریز خیلی داغ نشه بعد کنجد بریز بصورت پخش شده سیب زمینی ها رو بچین وبعد برنج بریز 

فقط باید کنجد خام باشه وحتما شعله پخش کن زیر قابلمه  بزاری 

ته دیگها عالی میشن

اگر کلا تو یخچال نگه داری کرده بودی یچیزی میگفتم ی شیرینی چیزی باهاش درست کن ولی یمدتی تو کابینت بود ...

ن خوردم تستی مزشون خوبه کهنه بنظر نمیان اصلا

ایده تو بگو ببینم چجوریه گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خوردم تستی مزشون خوبه کهنه بنظر نمیان اصلاایده تو بگو ببینم چجوریه گلم

کنجد تفت بده بهش مغز گردوو بادام خورد شده بزن بعدم کمی ارده و شیره 

بریز تو سینی بزار یخچال وقتی از حالت شلی دراومد بزش بزن بزار تو ظرف در دار هروقت خواستی با چای بخور 

اگر خراب نشده و طعم بد نگرفته این دستور عالیه...شکر داخل تابه بریز بزار روی حرارت کارامل بشه بعد که ...

وای این پولکیه نه ؟ خیییلی دوسدارم ولی میخوام قندوشکرو محدود کنم بعضی روزا خیلی میخورم