2777
2789
عنوان

دارم از دست پسرم دیوونه میشم خدایا

705 بازدید | 52 پست

۱۴سالشه 

بدون اجازه سوویچ ها رو برد برادر ده سالش هم سوار ماشین کرد 

که برن دور دور 

من تو حیاط بودم که صدای ماشین و شنیدم دویدم سمت درحیاط 

حرکت کرد

با صدای بلند صداش زدم دوستاش سر کوجه بش اشاره کردن که مادرت داره صدات میکنه دور زد برگشت

انقدر زدم رو خودم انقدر گریه کردم انقدر نفرینش کردن

اگه با کسی تصادف می‌کرد من چه خاکی تو سرم میکردم

اگه بلایی سر خودش و برادرش میاورد 

خدایا من چه گناهی کردم

آخه این چی بود به من دادی 

یه ذره عقل تو کلش نیست

همه ی بدنم داره از ترس میلرزه

سوئیچ رو پنهان کن 

حق داری والا ادم استرس میگیره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین برو مشاور

اون بهت راهکار میده

دایی های من همینجوری زندگیشون کم کم خراب شد

جلوشو نگیری دنبال هزارتا چیز دیگم میره

دختر باز میشه زبونم لال سیگاری قلیونی

رفیق باز میشع

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

همسایمون همین کارو کرد زد ی پسر  ۱۲ سالخ رو کشت باز عبرت نشد باز یکی دیگه.خدا بخیر کنه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ببین برو مشاوراون بهت راهکار میدهدایی های من همینجوری زندگیشون کم کم خراب شدجلوشو نگیری دنبال هزارتا ...

این بچه از بچگی بیش فعال و پر از مشکل بود 

حتی رو روابط من وپدرش تاثیر بد گذاشت

پدرش خیلی از دستش حرص خورد الان کلن نسبت بش بی تفاوته

ولی خوب من مادرم نمیتونم نسبت بش بی تفاوت باشم

اما هرروز داره کاری میکنه تن وبدنم میلرزه

مشاوره هم که میگم 

میگه ولم کن مگه من دیوونم خیلی زبون درازه

پدرش کار داشت با موتور رفت با عجله سوویچ وپرت کردرفت .

همین عجلع ها کار دستمون میده 

بچع ها تو این سن من عقاب تیزن مراقب باش 

سوئیچ موتور رو هم قایم کن🥲

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
این بچه از بچگی بیش فعال و پر از مشکل بود حتی رو روابط من وپدرش تاثیر بد گذاشتپدرش خیلی از دستش حرص ...

نه خودت برو 

برو پیشش بگو چیکارش کنم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

همسایمون همین کارو کرد زد ی پسر ۱۲ سالخ رو کشت باز عبرت نشد باز یکی دیگه.خدا بخیر کنه

من از همین میترسم 

همین دیروز یه پسر هم سن خودش زد زن عموش و کشت با ماشین 

هرروز از این خبرها می‌شنوم

هرروز صدقه هرروز دعا هرروز استرس 

پیر شدم دیگه

این بچه از بچگی بیش فعال و پر از مشکل بود حتی رو روابط من وپدرش تاثیر بد گذاشتپدرش خیلی از دستش حرص ...

بچه ایی که بیشتر مشکل داره باید پدر بیشتر مراقبت کنه نباید تنهایی شما مسئولیت این بچه رو بع دست بگیری اخرش کم میاری

همین عجلع ها کار دستمون میده بچع ها تو این سن من عقاب تیزن مراقب باش سوئیچ موتور رو هم قایم کن🥲

دلم میخواد به پدرش بگم 

اما پدرش مثل من نیست 

از کوره در میره وممکنه کتک بدی هم بزنه

خودش میدونه چیزی به پدرش نمیگم بخاطر همین سو استفاده میکنه

ببین عزیزم بچه بیش فعال خیلی صبوری میخواد باید باهاش رفیق باشین مخصوصا باباش شوهر منم همینطوری بود ولی مامان باباش چون اعصاب نداشتن همش از خونه بیرونش میکردن اگه عمش شوهرعمش  نبودن تو سن کم معتاد میشد 

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️