2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

206 بازدید | 22 پست

شوهرم با  شوهر خواهرش شریکی ی ماشین خریدن چند ماهی هست ولی اصلا حساب کتابشون مشخص نیست ک سهم هرکدوم چقدرهست 

بارها بهش گفتم بشینید حساب کنید ک سهم هرنفر چقدر هست هی امروز و فردا میکنه هردفعه هم ک میگم ی دعوای بد راه میندازه 

میگه تو کاری نداشته باش....بنظرتون من حق دخالت دارم یا نه 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخونده میگم حق با توئه همیشه حق با خانوماست

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

حق داری ولی مردا ک سر حساب کتاب بگن ب تو چ مطمعنا میخوان بدن ب خواهرشون بگن مال اون بود بازم ب تو چ

غلط کرده بده مگه مال اونه 

وقتی یه بار گفتی دیگه بیخیال شو ولی اگر خیلی ناراحتی ب خواهرش بگو کلا دعوا بشه حسابها معلوم بشه 😁

فکر کنم تنها چاره م اینه ک ی دعوا راه بندازم 

فکر کنم تنها چاره م اینه ک ی دعوا راه بندازم

دعوا ک نه .ولی کارش اشتباهه باید سهمشو بشینه جداکنه بعدها قطعا ب مشکل میخورن . 

بدون دعوا درستش کن

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸