2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 22 پست
عزیزم کل زندگیشم داد رفت شما خودت رو خراب نکن.

نمیشع ک زندگی اونم هست و سهم اون هر چی باشه باهم استفاده میکنن . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

نمیشع ک زندگی اونم هست و سهم اون هر چی باشه باهم استفاده میکنن .

مرد داره کار میکنه وظیفه ش هست خرجی زن و بچه رو بده و ازشون کم نزاره ولیکن در مسائل اقتصادی اگه نخواد بیشتر از خرج و مخارج زندگی کار کنه کسی نمیتوونه زورش کنه پس اگه بیشترم فعالیت کرد اختیارش درآمدش با خودشه کمااینکه یک خانم وقتی در زندگی با همسرش از وقت زندگی میگذاره و کار میکنه حقوقش واسه خودشه . لذا خیلی تو دست و پای همسر پیچیدن طرف رو دلسرد میکنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد داره کار میکنه وظیفه ش هست خرجی زن و بچه رو بده و ازشون کم نزاره ولیکن در مسائل اقتصادی اگه نخوا ...

ن اینا ک گفتی اوکیع  متوجه ام . 

ولی بحث اینه ک ایشون اقاشون ساده هست  و ممکنه تو این معامله ها  گول بخوره . 

ایشون هم همسرش هست غریبه نیست میخواد کمکش کنه ،، گول نخوره  و بنظرم خیلی خوبه ک ب فکر زندگی  و آینده شون هست .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

ن اینا ک گفتی اوکیع متوجه ام . ولی بحث اینه ک ایشون اقاشون ساده هست و ممکنه تو این معامله ها گول ...

متوجه شدم ولی ببخشید رک میگم وقتی طرف نشون بده به همسرش که چون تو گاگولی من مراقبتم قطعاً همسرش آدمه و میفهمه و بهش برمیخوره . لذا مثل یک آدم عاقل باید فقط یک بار بهش بگه تا وقتی خودش چند بار دید به حرف طرفش نکرده و شکست خورده دیگه خودش بیاد و ازش مشورت میگیره لذا واسه این میگم یکبار گفتن اثرش بیشتره تا رو مخ طرف باشی و هیچ بار به حرفت گوش نده.

متوجه شدم ولی ببخشید رک میگم وقتی طرف نشون بده به همسرش که چون تو گاگولی من مراقبتم قطعاً همسرش آدمه ...

اره آفرین نه دیگه زیاده روی هم خوب نیست . .بله حرفتون صحیح . 

حالا بحث ساده و گاگول بودن ب کنار ‌. بنظرم  زن و شوهر باید باهم توی همه مسائل باهم مشورت کنن و ایشون باید نظر خانمشو تو این معامله هم میپرسید.

بالاخره یه جاهایی توی یه عمر  زندگی مرد باید زن رو کمک کنه یه جاهایی برعکس .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌... 

بله حرفتون صحیح بود

اره آفرین نه دیگه زیاده روی هم خوب نیست . .بله حرفتون صحیح . حالا بحث ساده و گاگول بودن ب کنار ‌. بن ...

درسته دقیقاً منم همین رو میگم اول خانم نشون بده که حرفش از رو عاقلیه اون وقت مرد کم کم تو زندگی ففط با خانمش مشورت میکنه. وقتی زن ها حسادت رو وارد نظرهاشون میکنند مردها دیگه گوش به حرف خانمشون نمیدن. 

درسته دقیقاً منم همین رو میگم اول خانم نشون بده که حرفش از رو عاقلیه اون وقت مرد کم کم تو زندگی ففط ...

اهااان درسته آفرین 👌👌👌🙏

فکر کنم تنها چاره م اینه ک ی دعوا راه بندازم

سعی مدرک جمع کنی مدرکی ک نشون بده اونا زیر رو میکشن 

اگر نه از چشم شوهرت میوفتی... بذار اونا از چشم بیوفتن نه تو 

میتونی تو جمع چهارتایی سوال کنی از خواهرش 

مثلا خب خواهرجون ماشین قراره چجوری تقسیم بشه؟ مراحل قانونی ش چطوریه ک هر دو طرف ب حق و حقوقشون دسترسی داشته باشن... بعد گفت من نمیدونم شوهرم میدونه بگو اهان پس باید از ایشون بپرسم...😁😉