2777
2789
عنوان

خیلی حسودی میکنم ب دخترایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 76 پست

با همش موافقم بجز دوست پسر.

به نظرم دوست پسر فقط بدبختیه، آخرش جدایی و دلشکستن، خیانت دیدن و حسرت خوردنه.

پسری که با تو در ارتباطه مطمئن باش با دخترای دگ هم هست

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

فقط پول مهمه نه دوست و دوست پسر

اره اونم مهمه.. با پول قیافه آدم و شرایط زندگی آدم بهترم میشه تازه بقیه هم میخان باهات دوس شن

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی مجرد بودم سبک رندگیم همین بود

خداروشکر 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

من به دخترایی حسودیم میشه که شوهرای خوب و پولدار دارن 

دوست پسر که ممکنه کات کنه بره به درد نمیخوره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

منم عاشق کساییم که رتبه خفنای کنکور ماله اوناست و رشته موردعلاقشونو تو بهترین دانشگاه ها میخونن🥹

کسایی ک مدال طلای المپیادو دارن چه کشوری چه جهانی

تمام کسایی که ریاضیاتشون خیلی خیلی خفنه

تمام استادای خفن

هرکسی که حرفی برای گفتن داره

تو یه کار علمی تخصص داره

🥹🥹🥹

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

کافیه بالا شهر قدم بزنی افسرده بشی همه دخترا یه دست گل گنده دستشونه یکی کادو یکی فلان گوشی :)

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
به نظرم پسرایی که واسه دختر غریبه خرج میکنن عقب افتاده هستن من خودم ادم دست و دلبازی هستم خوب خرج می ...

از کجا میدونی بعدا همون دختر غریبه زنش نشد؟

فکر میکنی پسرا واسه هر دختری خرج میکنن؟؟پسرا رو نشناختی 

یا واسه کسی که دوسش دارن و میدونن اونم دوسش داره خرج میکنن 

یا برای اونیکه میخوان ببرنش خونه و چندروزی واسش خرج میکنن و بعد خونه و بعدم کات 

من به دخترایی حسودیم میشه که شوهرای خوب و پولدار دارن دوست پسر که ممکنه کات کنه بره به درد نمیخوره

ولی دخترایی که مستقلن خونه ماشین خودشونو میخرن دستشون تو جیب خودشونه تنهایی یا با رفیقاشون عشقوحال میکنن تو لول دیگه ای جذابن🌝🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)

بخاطر اینکه دوسشون دارن میخان باهاش باشن خوشحالش کنن

به نظر من باج دادن هست 

من همه مدل پسر تو فامیلم داشتم با هزار تا پسر بزرگ شدم از بچگی فقط پسرایی که به فکر اینده نیستن و عزت نفس ندارن و اعتماد به نفس نداره با باج دادن میخوان دخترارو نگه دارن ازشون هم شوهر در نمیاد یعنی ازدواج هم کنن ادم بدرد بخوری نیستن 

ولی دخترایی که مستقلن خونه ماشین خودشونو میخرن دستشون تو جیب خودشونه تنهایی یا با رفیقاشون عشقوحال م ...

دختری که تا اخر عمر مجرد باشه کلی تنهایی باید بکشه تو موقعیت های سخت بی کس میمونه دوست که همه جا کمک ادم نمیکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

از کجا میدونی بعدا همون دختر غریبه زنش نشد؟فکر میکنی پسرا واسه هر دختری خرج میکنن؟؟پسرا رو نشناختی ی ...

پسر دهه پنجاهی میشناختم که به امید ازدواج واسه خانم ماشین هم خریده خانم با کسی دیگه قرار ازدواج داشت بعدا کاشف به عمل اومد

واسه همین به نظر من بلانسبت شما خریت هست تا با کسی ادم عقد نکرده خرج کنه 

از اون طرف هم هست که ممکنه دختر ادم بکنی باشه و فقط پول پسررو بگیره و بعدم بگه خدافظ