خیلی خوشگل و خوش هیکلن بعد انقدم پول دارن که بهترین لوازم آرایشی ها رو میخرن بعد دوست رفیقای زیادی هم دارن و میرن باهاشون بیرون .. بعد دوس پسرم دارن براشون کادو میخرن مخصوصا لوازم آرایش ..
۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!
شوهر پولدار بخواد ولی نه اینکه خودش گوشه خونه بشینهشوهر پولدار چرا باید بیاد اینو بگیره؟ چرا دختر نت ...
همه که نمیتونن دندونپزشک شند
کلی زن خونه دار دیدم شوهرهای پولدار گیرشون اومده
اجاره نشینی هم الان خیلی سخت شده به خاطر اجاره بها که بالا رفته
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏