2777
2789
عنوان

رابطه پر خطر

328 بازدید | 33 پست

سلام خانما تورخدا راهنمایی کنید

دو هفته پیش پریود شدم و قرص پیشگیری رو از روز اول پریودم شروع کردم به خوردن(مارلین)

حالا من دیروز رابطه داشتم و متاسفانه پرخطر

یعنی ریخت داخل.معذرت میخام

الان سوالم اینه با 2 هفته قرص خوردن خیالم راحت باشه

یا الان برم اورژانسی بخرم 

خیلی میترسم

اخه میگن ماه اول قرص خوردن مطمئن نیست

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمال بارداری با پیش اب در رابطه دوم ک مرد قبلش ادرار کرده باشه و ۲ روز بدش قرص اورژانسی دوتایی همزمان خورده بشه و رابطه روز ۱۹ سیکل باشه احتمال بارداری هست؟ 

من دفعه اول ک اورزانسی خوردم چند روز بدش پریود شدم ولی این بار هنوز پریود نشدم تقریبا ۱۰ روز گذشته و۸ مرداد موعد پریودمه ک علاعمی ندارم ممکنه باردار باشم با شرایطی ک گفتم و پیشگیری کردم یا بخاطر بهم ریختن هورمونه؟

احتمال بارداری با پیش اب در رابطه دوم ک مرد قبلش ادرار کرده باشه و ۲ روز بدش قرص اورژانسی دوتایی همزمان خورده بشه و رابطه روز ۱۹ سیکل باشه احتمال بارداری هست؟ 

من دفعه اول ک اورزانسی خوردم چند روز بدش پریود شدم ولی این بار هنوز پریود نشدم تقریبا ۱۰ روز گذشته و۸ مرداد موعد پریودمه ک علاعمی ندارم ممکنه باردار باشم با شرایطی ک گفتم و پیشگیری کردم یا بخاطر بهم ریختن هورمونه؟

احتمال بارداری با پیش اب در رابطه دوم ک مرد قبلش ادرار کرده باشه و ۲ روز بدش قرص اورژانسی دوتایی همز ...

اوه اوه چقد سخته 

من بلد نیسم راهنماییت کنم 😖

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩