2777
2789
عنوان

علائم کم‌خونی چیاس

150 بازدید | 33 پست

سلام من عمل انجام دادم هفته گذشته قبلش فریتینم ۱۸بود هموگلوبین۱۳ در آستانه کم خون شدن بودم که عمل کردم 

قبلش ریزش مو هم داشتم 

الان ریزشش بدتر شده سرگیجه تپش رنگ پریدگی دارم 

پریود هم شدم بعد عمل نور علی نور 

واسه کم خونی فعلا دارم فولیک اسید و قرص آهن دکتر عبیدی میخورم ،فشارمم معمولا پایینه ضعف دارم 

پیش چه متخصصی برم بهتره 

داخلی خوبه؟!

بیشتر عوارضت واسه عمل هست من همیشه بعد بیهوشی ریزش مو میگیرم

تو میتونی بری ازمایشگاه یه سی بی سی و فریتین درخواست بدی اگه عدداش نرمال بود که خودت  قرص بخور اگه مشکل داشت با متخصص زنان هم میتونی مشورت کنی 

منم یهو فریتینم اومد رو ده دکتر زنان بهم دستورات داد که چطوری قرص اهن بخورم با چه دوزی و چند ماه 

بیشتر عوارضت واسه عمل هست من همیشه بعد بیهوشی ریزش مو میگیرمتو میتونی بری ازمایشگاه یه سی بی سی و فر ...

من قبل عمل فریتینم پایین بود 

رو ۱۸بود 

یه جوری امروز سرم گیج رفت که گفتم رفتنی ام رفتم سرم زدم و ب کمپلکس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فریتین هم همون آهنه نه؟!

ببین هموگلوبین با فریتین فرق داره 

فریتین ذخیره اهن هست 

معمولا میگن اول فریتین افت میکنه بعد یهو هموگلوبین میاد پایین 

منم هموگلوبینم 11 و خورده ای بود ولی فریتین پایین 

دکتر زنان گفت شما عملا ذخیره اهن نداری

منم سرگیجه و حال بد زیاد داشتم بعد تا صبح خوابم نمیبرد بعد میخوابیدم دیگه نمیتونستم بیدار بشم همش کسل و حال بد

چون شش ماه قبل هموگلوبینم خوب بود پزشکا حاضر نبودن که یه ازمایش خون بدن

یه دفعه دکتر ازمایشگاه بهم یه حرف جالبی زد هی میرفتم ازمایشگاه بعد بدرگ هستم خود دکتر اومد ازم خون بگیره و خلاصه سوال و اینا که چرا داری ازمایش میدی توضیح دادم گفت چرا سی بی سی درخواست ندادی گفتم دیگه دو هفته پیش انجام دادم گفتم الان درخواست ندم گفت خانم سی بی سی از امروز به فردا یهو یه عالم تغییر میکنه همیشه چکش کن 

علائم کم خونی 

بیجونی 

تحمل کم

اضطراب 

ریزش مو و....

با مکمل دکتر دارو که  اصلا اصلا جواب نمیگیری.  ابنا حداقل تا 4ماه ادامه  بده 👇

روزی 14تا بادوم تاحداقل 4 ماه

شیره گوشت 

کباب گوشتهای نرم

روغن زیتون در غذاها

ابعسل  همون شربت عسل. کشمش حتما روزی یه مشت 

ابگوشت هفته دوسه بار

سبزیجات تازه 

سرشیر محلی

خرما

سوپ گندم 

استخوان بحوشون در غذاها حتما بزن. 

حذف قند شکر روغن‌های سوپری

حذف نونهای سفيد 

من کم خونی شدید داشتم

هزارتا دکتر متخصص رفتم فایده نذاره 

تغذیه تو درست کن

طبیعت برو 

پیاده روی برو

جمع شاد

عطر

پکنیک

مسجد نماز دعا ذکر

من بالای یکسال  به خودم رسیدم  تا حل شد 

ببین هموگلوبین با فریتین فرق داره فریتین ذخیره اهن هست معمولا میگن اول فریتین افت میکنه بعد یهو هموگ ...

پس بعد عمل هم کلی اومده پایین 

فریتینم و هم هموگلوبین 

گفتم که فرتین خیلی پایینهحتما دوباره آزمایش بده و داور مصرف کن

یعنی درست میشه علائمم با دارو‌🥲🥲🥲💔

سرگیجه و اشتهای زیاد و پوست رنگ پریده و ریزش مو و تپش و ….

ببین من دخترخالم عدد فریتینش از تو بالاتر بود دکتر زنان بهش گفت دئودنال بخورمنم دئودنال خوردم چندماه ...

اره منم دئودنال میخورم خودم جدیدا نرفتم آزمایش ولی قبلش فقط ریزش داشتم الان این علائم اضافه شدن