2777
2789
عنوان

توقع چندش پسرا

529 بازدید | 41 پست

چرا فکرمیکنن باید باهات س ک س داشته باشن؟؟؟تازه اونم به محض اینکه باهات آشنا شدن یعنی همون دیت اول توقع خونه دارن بعدم که بهشون میگی نه تعجب میکنن میگن ازخداتم باشه و همه دخترا میخوان بامن باشن و این مزخرفات🤨 واقعا شیما کاتوزیان همه حرفاش حقه و خوب شناختتشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه هیچ دختری بهشون محل نزاره حد خودشون رو میفهمن

موضوع اینجاست یه سری دخترا خودشون داوطلبن واسه خونه رفتن واسه همینه ایناانقد پررو و پرتوقع شدن و همه رو به یه چشم میبینن

چون نمیخواد دو ماه مخ بزنه همون اول کارشو بکنه و بلاک

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

موضوع اینجاست یه سری دخترا خودشون داوطلبن واسه خونه رفتن واسه همینه ایناانقد پررو و پرتوقع شدن و همه ...

آره متاسفانه تو نسل جدید زیاد شده از سن پایین میرن تو رابطه بعضیا!!!😐

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔