2777
2789
عنوان

به عزیزتون قسم برام دعا کنید

89 بازدید | 15 پست

سلام 

امیدوارم حالتون خوب باشه

حال من که خوب نیست

نمی‌دونم دیگه دست به دامن چی و کی شم

امشب شب شهادت حضرت رقیه‌س

به هرکس تونستم گفتم تا برام دعا کنه

ما هم رو نمیشناسیم.

اما تورو خدا اگر دوست داشتید برام دعا کنید خدا حاجت دلمو بده

خیلی وقته بریدم خیلی وقته

اونقدر بدیده بودم که حتی خودم رو از ارتفاع پرت کردم اما فقط پام شکست، بیش از یک ماه میگذره، که البته میدونم خیلی اشتباه کردم.

بچه نیستم، نزدیک سی سالمه، سر چیزای الکی نمیبرم.

واقعا بریدم

گره از مشکلم باز نمیشه جز به دست خدا

تورو خدا برام دعا کنید خدا حاجت دلمو بهم بده

اسمم مریمه. خواهش میکنم برام دعا کنید.

درمونده‌شدم، درمونده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم.خدایا به حق آبروی زهرا گره از کار این دوستمون باز کن .خدای مهربانم خودت بهتر از هر کسی می ...

ممنونم ازتون ❤️ الهی خدا گره از تک تک مشکلاتتون باز کنه

ایشالله ک مشکلت ب زودی حل بشه منم برات ایت الکرسی میخونم شمام برای خواهر من دعا کنید

حتما برای خواهرتون دعا میکنم، دعا میخونم براشون. ممنون از شما

انشالله حاجت روا شی

لطفا و تو رو خدا به اسم کاربریم دعاکن خدا سلامتی و طول عمر و آبرو و رزق فراوان و آرامش و خوشبختی و موفقیت و خوشحالی به مادرم و عزیزانم و بنده بده و دعا کن خیلی زود من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچهای سالم همیشه ثبت نام شه و درس بخونه و انشالله همه چی راحت یاد بگیره و داداشم درسخون شه و انشالله هر کی بدخواه و دشمن من و عزیزانم هست و هر کی هر ظلمی کرد برا من و عزیزانم ، سر خود اون ظالما پیش بیاد دعا کن 😔و انشالله همین روزا جراحی فک کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و انشالله کارت ملیم همین روزا پیدا شه و تو خونه باشه و بیرون گم نشده باشه و دست آدمای سواستفاده گر نیفتاده باشه و نیفته😔