2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی کهمن ۴۸ کیلوام🥲

قدت چی..  هر دفه میرم ولایت فامیلا میگن مگه غذا نیس بخوری  میکم ما ژنمون همین تغییر نمیکنیم استعداد چاقی نداریم  خیلی از حرفاشون ناراحت میشم

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
قدت چی.. هر دفه میرم ولایت فامیلا میگن مگه غذا نیس بخوری میکم ما ژنمون همین تغییر نمیکنیم استعداد ...

2تابچه داری والا باید بگن خوش بحالت که چاق نشدی با زایمان

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
قدت چی.. هر دفه میرم ولایت فامیلا میگن مگه غذا نیس بخوری میکم ما ژنمون همین تغییر نمیکنیم استعداد ...

قدم ۱۶۱

منم همینطور همه میگن خیلی لاغری. می‌خوام حداقل ۵ کیلو اضافه کنم

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

2تابچه داری والا باید بگن خوش بحالت که چاق نشدی با زایمان

اره یکم شکم دارم بخاطر زایماناس..  ما کلا خانوادگی همینیم وزن مجردی و متاهلیمون یکیه 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    

میخای چاق بشی ک چی بشه؟

الان وضع منو ببین با زایمان ها و مشغله کاری و....بین اسلیو کردن یا نکردن موندم ...چون واقعا نمیتونم ب رژیم پایبند بمونم خسته شدم از بس فکرم درگیره