2777
2789
عنوان

بیاین از رابطه هاتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 26 پست
والا همین امروز دعوا بدی کردیم ولی نمیدونم چرا انقدر زود آشتی میکنیم هنوزم از دستش ناراحتم بهم گفت ح ...

خب اشتی خوبه ما اگ بدترین بحث و دعوام کنیم بازم حرف میزنیم باهم قهر ک پیام ندیم نداریم فوقش یساعت سکوت میکنیم بعدش حرف میزنیم درمورد بحث و حلش میکنیم 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

والا ما ۸ساله باهمیم هر یکی دوهفته یبار همو‌میبینیم عکس اگ محدودیت نداری بده اگ ازاینایی ک پسره تهدی ...

نه محدودیت ندارم عکسامو توی پیجم میزارم 

ولی عمسایی ک استوری میکنم بدم بهتره نه؟ ینی اول عکسم استوری بشه بعدش بدم بهش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه محدودیت ندارم عکسامو توی پیجم میزارم ولی عمسایی ک استوری میکنم بدم بهتره نه؟ ینی اول عکسم استوری ...

نه نده بذا استوریت ببینه 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

۸ سااالهنوز زنش نشدی

نه خونواده من مخالفن خیلیم خواستگاری اومده🥲😭

خب اشتی خوبه ما اگ بدترین بحث و دعوام کنیم بازم حرف میزنیم باهم قهر ک پیام ندیم نداریم فوقش یساعت سک ...

اره ما هم اینطور هستیم ولی من یک اخلاق خیلی بدی دارم تا مدت ها توی دلم میمونه 

فقط 51 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

قصد ازدواج ندارید؟

داریم خونواده من راضی نیست چون اونا غریبن خیلیم خواستگاری اومده 

بابام با ازدواج سنتی و فامیلی موافقه🙁

یا خدا پشمام پشمامطبیعتا ۸ سال براش صبر کردی خانوادت باید راضی بشن دیگه

نمیشن دیگ واقعا خسته شدیم😭 

اره ما هم اینطور هستیم ولی من یک اخلاق خیلی بدی دارم تا مدت ها توی دلم میمونه

منم همین طوریم ولی برای اینک رو دلم نمونه ارووووم ارووووم ک بشیم درمورد بحث حرف میزنم میگم ناراحتشدم نمیتونم فراموش کنم دیگ حل میشه و اینا 

یا خدا پشمام پشمامطبیعتا ۸ سال براش صبر کردی خانوادت باید راضی بشن دیگه

یکی از دوستام ۱۰سال باهم بودن تازه قبل محرم خونواده دوستم راضی به ازدواجش شدن و عقد کردن🥹