mahdihn مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 11 عنوان درامد کاردرمانی 67 بازدید | 6 پست سلام من امسال کنکور دادم و میتونم کاردرمانی بخونم ولی از اینده شغلیش میترسمکسی میدونه اگه مطب نزنن چقد درامد دارنن 1404/05/07 | 17:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 3565 منم همینطور هدفم همینه اصلا اشباع نیس بیکارم نمیمونی اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 3565 طرح اجباری دارع کلی جای پیشرفت وکارکردنم داره من کلی تحقیق کردم راجبش میترسم درنمیام اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
mahdihn مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 11 طرح اجباری دارع کلی جای پیشرفت وکارکردنم داره من کلی تحقیق کردم راجبش میترسم درنمیام نمیدونی درامدش در چه عیاره یا روزی چند نفر مراجعه کننده براشون میزارن؟
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 3565 نمیدونی درامدش در چه عیاره یا روزی چند نفر مراجعه کننده براشون میزارن؟ بستگی داره متغییر حتی اگه مطبم نزنی مدرسه استثنایی پزشکی قانونی بهزیستی بیمارستان هزارجا کارهس براش مطبم بزنی قطعا بیشتر تعرفه ماردرمانی واقعا بالاس اپلای اشم خوبه مهاجرت داره با چه ترازی میزنی منم هدفم همینه حالا من دوس دارم کارشناس روانی بخش جنایی بشم استخدامی داره جدی میگم اگه قبول شم قطعا شاخه ذهنی رو میرم چون عاشق روانشناسی ام الان اینجا تو شهرما 9تا کاردرمانگرداره اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
اردکی2هستم عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 3565 شیفت شب نداره ...شیفت صبح وظهرداره...ظرفیتش خیلی کمه پارسال اینجا سیزده نفرمیخواست من باتراز8400رد شدم حتی شهریه پردازشو اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...
mahdihn مدیر استارتر عضویت: 1404/05/06 تعداد پست: 11 بستگی داره متغییر حتی اگه مطبم نزنی مدرسه استثنایی پزشکی قانونی بهزیستی بیمارستان هزارجا کارهس براش ... تراز کنکور ۱۰۵۰۰و معدل ۱۷.۳