2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم تازه کتاب شکستن عادت‌های کهنه خود از جودیسپنزارو میخوندم

خیلی قشنگ توضیح داده راجب همین جذب هم 

که مثلا تو به خواسته ات فکر میکنی ولی از طرفی حست چیز دیگه ای میگه، برخلاف اون فکر... اینطوری کار نمیکنه، فکر انرژی ای هست که تو داری میفرستی، درخواستی که تو میدی، و احساس هم ظرفیت دریافت تو هست، یعنی حالا که درخواستو دادی باید احساست هم در حد اون خوب باشه باورش داشته باشی طوریکه انگار همین الان داریش که بتونی دریافت کنی یا خلقش کنی

باید فکر و احساس قلبیت یعنی ذهن و بدنت به هماهنگی و انسجامی برسه که تورو به سمت اقدامات درستی سوق میده یا اتفاقات غیرمنتظره ای به سمت تو روانه می‌شن

باید از خواسته ات تصویر و قصد واضحی داشته باشی اما اینکه چطور قراره بدستش بیاری به تو مربوط نیست و باید رها کنی، چون اگر قرار باشه روی چطور اتفاق افتادنش کنترل داشته باشی با ذهنیت محدود گذشته، نمی‌شه آینده جدیدی خلق کرد، یعنی چطوری اتفاق افتادنش رو با ایده پردازی های خودت نمیخواد محدود کنی 

کتاب جالبیه خیلی واضح و علمی و خفن توضیح داده تازه اولاشم که تئوریه برای آماده سازی راهکارهای عملیش، بنظرم اگر واقعا درکش کنیم و بکار بگیریم میتونیم تغییرات فوق‌العاده ای رو رقم بزنیم 

خودت تا حالا نتیجه ای دیدی ؟

یچیزایی هست خیلی اتفاق افتاده ولی نمیدونم دقیقا بخاطر این موضوع بوده یا نه و نمیتونم بگم

ولی این کتابو خودم تازه شروع کردم دارم میخونم اما خیلی حقه چون دقیقا توی زندگی روزمره هم میتونی ردشو ببینی وقتی مقایسه میکنی

یچیزایی هست خیلی اتفاق افتاده ولی نمیدونم دقیقا بخاطر این موضوع بوده یا نه و نمیتونم بگمولی این کتاب ...

اتفاقی توی زندگی منم بود . اما اینکه آگاهانه جذب کنی واقعا سوال برام