2777
2789

خودم کادر درمانم و ادم فعالی هستم خانوادمم همینطور 

شوهرم مرد خوبیه و پس مخارج زندگی بر میاد ولی تایم زیادی از روز خونه اس 

تو کار خرید و فروش و هوش اقصادی خوبی داره درامد خوبی داره  با زبون پول بدست میاره نه کار فیزیکی 

توی کار ساخت و سازم هست که خودش کاری نمیکنه ساختمونو داده دست پیمانکار 

دانشجویه سال اخر ی رشته خوب که به خاطر جنگ فعلا کلاساش و امتحاناش لغو 

مرد سخته همش تو خونه باشه حرصم میگیره همش یا داره خورده کار میکنه (مثلا به ماشینایی که برای خرید و فروش داره میرسه ) و یا میخوابه تایم خوابش نسبتا زیاده البته تو خونه گوشیش خیلی زنگ میخوره هم از سمت مشتری برای خرید و فروش هم پیمانکار ساختمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینفرم که نشسته سر زندگیش و پیش خانواده 

حالا به اونم گیر بدین 

با این زمونه ی بهم ریخته و خراب همون بهتر بمونه خونه پیش خودت 

بره بیرون ۴ تا زن خرابم ببیننش وضعش خوبه بی افتن دنبالش بتیغنش

فقط مدیریت کن که بیخودی به پرو پای هم نپیچین

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲

خوبه که تو خونست حوصلتم سر نمیره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

ببین می تونی به فکر یه زن دیگه بندازیش :// 

مثلا جهت تنوع صبا کتکش بزن

یا عصرا میای خونه بزن چراغ ماشینشو بشکن

بابا خوابیده دیگه جرم نیست که خونشه خوابیده 🫥

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خیلی سخته

به خدا دیوانه میشم امروز گفتم حداقل برو باشگاه معلوم نیست که فعلا که امتحانت و کلاسات دوباره شروع میشه ما از تیر منتظریم 

بعد میگه تو چرا گیر میدی همش به مننن

به خدا حرصم درمیاره 

میگه به فلان همسایمون گفتم هماهنگ کنیم با هم بریم باشگاه الکی میپیچونه

ینفرم که نشسته سر زندگیش و پیش خانواده حالا به اونم گیر بدین با این زمونه ی بهم ریخته و خراب همون به ...

به خدا سخته خیلییی 

کاری به کارم نداره ولی حرصم میگیره مثلا الان به جای اینکه بره باشگاهی پیاده روی یا کاری کنه 

رفته پیش نظافت چی ساختمون که داره نظافت میکنه مشاعات رو 

اصلا من والا ندیدم همچین چیزیو 

کارگر خونه چرا ادم باید بالاسرش باشه ولی مال مشاعات واسه چی

احتمالا ایشون تو خونه نمیتونه سروصدا کنه کلافس

نمی دونم والا :/ 

سر و صدا راه بندازی طرف خود به خود بیدار میشه دیگه 

ولی ظاهرا حضورش موجب ناراحتی شده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا