2777
2789
عنوان

راننده سرویسم نگاهش خیلی بد بود😭

433 بازدید | 25 پست

حالم داغونه

امروز ک از سرکار میخواستیم برگردیم این سرویس جدیدمون ک اقایی میانسال شاید سیو اندی سالش بود سرویس جدیدمون شده بعد چون سه نفر پشت نشستن دیگ منم اخرین نفر بودم رفتم جلو😭

خیلی معذب بودم اصلا ادم مذهبی و اینا نیستم ولی وقتی کنار مردی ک نمیشناسم بشینم میترسمو حالم یجوری بد میشه چون خودتونم میدونین اوضاع اقایون ب شدت خرابه 

بقیه ک رسوند من اخرین نفر بودم یچی پرسید من برگشتم جواب بدم اونم برگشت با خنده نگام کرد در صورتی ک هیچ چیزی خنده دار نبود این وسط اصلا تا الان حالم افتضاحه 

شاید کلا مشکل از منه و خیلی حساس شدم نمیدوم..

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۰سال جوونه میانسال ۵۰ به بالا🥴😂

موهاش سفید بود ینی جو گندمی 

سیو خورده‌ای نه ۳۰ شاید مثلا ۴۰ یا ۳۹ نمی‌دونم حالا این کجاش مهمه؟

حالا کار ندارم ولی سی و اندی میانسال نیست😄😄😄جوونه.

الان نمیدونم چرا وسط کلی حرف همتون گیر دادین ب این موضوع 

باشه ۳۰ جوونه

عجبا

باور کنید الان کل تاپیک پر میشه از اینکه مگه ۳۰ میانسالهههه؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا صبرت بده اسی

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨