2777
2789
عنوان

راننده سرویسم نگاهش خیلی بد بود😭

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 25 پست
باور کنید الان کل تاپیک پر میشه از اینکه مگه ۳۰ میانسالهههه؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا صبرت بده اسی

الان من ی مشکل دیگه دارم اینا ب میانسالی و وسط سالی فلان گیر دادن😐نمیدونم چرا نگرفتن منظورمو ای خدا

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان من ی مشکل دیگه دارم اینا ب میانسالی و وسط سالی فلان گیر دادن😐نمیدونم چرا نگرفتن منظورمو ای خدا

دقیقا قبلا تو همچین تاپیکی بودم🤣🤣یه دعوایی شدااا

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

اصل سوالو بفهمید این‌ه ی دختر بخاطر نگاه هرز ی نر اینجوری نگرانه تا الان حالش خرابه نه اینکه همتون چسبیدین ب میانسال تقصیر شما نیست اون عوضی بوده از این ب بعد عقب بشینید

ببخشید😄😄😄ولی باور کن حس بدی گرفتم.من تازه اول جوونیمه یکی بگه میانسال امید به زندگیمو از دست میدم ...

منم اینطوری شدم😐☹️

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ببخشید😄😄😄ولی باور کن حس بدی گرفتم.من تازه اول جوونیمه یکی بگه میانسال امید به زندگیمو از دست میدم ...

شرمنده🥲بخدا انقد اعصابم خورد بود یچی نوشتم 

وگرنه ک اصلا ۳۰،۴۰ پیر و میانسال نی

من بدون فکر نوشتم نمیدونسم انقد رو این کلمه حرف در میاد ولی حق با شماست معذرتتتت❤️

منم اینطوری شدم😐☹️

ببخشیددددد😭😂بخدا شرمنده عصبی بودم همینجوری نوشتم بره

وگرنه اینجور نشو میانسال نیستین اقا اشتباه از منه😂🥲

خوشگل نیس حتما😂وای کاش میشد من حداقل ی بارم شده کنار ی مرد بشینم ولی حس میکنم معذب میشم

چرا اتفاقا ب جرعت میتونم بگم کراش کساییه ک سن بالا پسندن موهاش جوگندمی و واقعا خوشتیپ

ولی اصن نگاهش یجوری بد بود ک حالم بهم خورد و عصبی شدم این چندساعته🤦🏻‍♀️حالا فردا میشینم عقب در سکووت😂من واقعا اینجور نشده بودم تاحالا اولین بار بود همچین حسی بدی به نگاه یکی پیدا کردم