2777
2789
عنوان

راننده سرویسم نگاهش خیلی بد بود😭

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 25 پست
باور کنید الان کل تاپیک پر میشه از اینکه مگه ۳۰ میانسالهههه؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدا صبرت بده اسی

الان من ی مشکل دیگه دارم اینا ب میانسالی و وسط سالی فلان گیر دادن😐نمیدونم چرا نگرفتن منظورمو ای خدا

و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من ی مشکل دیگه دارم اینا ب میانسالی و وسط سالی فلان گیر دادن😐نمیدونم چرا نگرفتن منظورمو ای خدا

دقیقا قبلا تو همچین تاپیکی بودم🤣🤣یه دعوایی شدااا

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨

اصل سوالو بفهمید این‌ه ی دختر بخاطر نگاه هرز ی نر اینجوری نگرانه تا الان حالش خرابه نه اینکه همتون چسبیدین ب میانسال تقصیر شما نیست اون عوضی بوده از این ب بعد عقب بشینید

این دنیا مال آدم خوبا نیست مال ادماییه که خوب بازی میکنن آقاهستم

ببخشید😄😄😄ولی باور کن حس بدی گرفتم.من تازه اول جوونیمه یکی بگه میانسال امید به زندگیمو از دست میدم ...

منم اینطوری شدم😐☹️

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

ببخشید😄😄😄ولی باور کن حس بدی گرفتم.من تازه اول جوونیمه یکی بگه میانسال امید به زندگیمو از دست میدم ...

شرمنده🥲بخدا انقد اعصابم خورد بود یچی نوشتم 

وگرنه ک اصلا ۳۰،۴۰ پیر و میانسال نی

من بدون فکر نوشتم نمیدونسم انقد رو این کلمه حرف در میاد ولی حق با شماست معذرتتتت❤️

منم اینطوری شدم😐☹️

ببخشیددددد😭😂بخدا شرمنده عصبی بودم همینجوری نوشتم بره

وگرنه اینجور نشو میانسال نیستین اقا اشتباه از منه😂🥲

خوشگل نیس حتما😂وای کاش میشد من حداقل ی بارم شده کنار ی مرد بشینم ولی حس میکنم معذب میشم

چرا اتفاقا ب جرعت میتونم بگم کراش کساییه ک سن بالا پسندن موهاش جوگندمی و واقعا خوشتیپ

ولی اصن نگاهش یجوری بد بود ک حالم بهم خورد و عصبی شدم این چندساعته🤦🏻‍♀️حالا فردا میشینم عقب در سکووت😂من واقعا اینجور نشده بودم تاحالا اولین بار بود همچین حسی بدی به نگاه یکی پیدا کردم