اول که قبول باشه
ببین ما خودمون نذری میدیم، حساب کردیم دیدیم خود مرغ ارزون تر میفته تا چیزای دیگه
الان خود عدس و گوشت چرخکرده برای عدس پلو گرون در میاد
اولویه هم باید کلی سس بزنی و کالباس
عدسی هم پخشش اذیت میکنه
همون مرغ بهتره
مرغ رو هم اول به ربع با زردچوبه و پیاز بجوشون و آبکش کن بعد ته قابلمه پیاز خلالی بریز با فلفل دلمه و هویج و مرغاتو بذار روش
زیرشو روشن کن ولی کم کن که آب بندازه
بعد چهل دقیقه سس درست کن و با ادویه ها بده روش بذار بپزه یک ساعت دیگه
همین