2777
2789

قد من : ۱۵۹

وزنم :۶۵ بود اخرین بار که تیر اولاش وزن کردم

شروع کردم باشگاه رفتن ولی مثلا یکروز درمیان میرفتم تقریبا دو هفته اینا رو رفتم

ولی بعدش تقریبا ۱ و هفته و نیم مهمون داشتیـم و پریـودم بودم نتونستم برم

بعد دوباره دو هفته رفتم😂دوباره یه هفته اینا اعصاب و روانم ریخته بود بهم مهمون و و اینا

الانم تقریبا چند روز مونده بشه یه هفته 

امروز رفتم رو ترازو دیدم شدم 60 کیلوو😁🎀

رژیمم اینجوری بود که صبحانه سالم میخوردم نون رو کلا حذف کرده بودم نان تست رژیمی فقط ساعت هشت صبحانه میخوردم تازگیا شروع کردم ساعت شش صبحانه میخورم بعدشم تا ناهار و کلا ناهار و میان وعده اینا تا شام هیچی نمیخوردم و شامم سعی میکردم کمتر بخورم ولی تقریبا ۳۰۰ ، ۳۵۰ اینا میخورم

و خوب با ادامس و آب زنده میموندم تا شام 

آب هم روزی ۱۰ لیوان میخورم ..

این رژیم یه مقدار سخته پیشنهادش نمیکنم 

چون اخه سالمم نیست منم فقط تا یه هفته دیگه میگیرمش و بعدش کالری شماری رو شروع میکنم 🍹🐚

...

چراغ علـیییی🐣

ریزش مو: سلام بهونه قشنگ من برای زندگی🎀

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونوقت من  یروز ناهار نخورم ۱ کیلو کم میکنم

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

یه دفعه ای کم نکن پوستت شل میشه ریزش مو میگیری

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820