2777
2789

همشون جمع شدن رفتن پایین بازی کنن هیچکدومشون به من نگفته به شوهرمم هرچی میزنگیدم ج نمیداد الان ج داده میگه داریم بازی میکنیم گفتم منم یه فرد اضافه ام بینتون دیگه با اینکه با جاریم مثلا صمیمیم اونم بم نگفته حتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی خودت جدا از اونا ننشستی

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

محلشون نده.

برو یک چای دم کن،بزار رو پا تختی،کولر و روشن کن،برو زیر پتو و گوشی و وردار و برو در فضای مجازی غرق شو و با خودت حال کن بابا.

کون لق هممممشون.خودتو عشقه

آنچه را که خدا برای تو کنار گذاشته است، سهم هیچ‌کس دیگری نمی‌شود🌱
شما چرا دنبال این بهت بگن خوب پاشو برو

دقیقا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شما چرا دنبال این بهت بگن خوب پاشو برو

چون همش شوهرمو صدا میزنن به من یدونه هم نگفتن رفتیم دیروز پارک اونجام همشون ریخته بودن سرم بهم هی توهین میکردن من دیروز رفتم اونطرف نشستم گریه کردم همشونم دیدن و میدونستن ناراحتم نمیتونستم یدونه به منم بگن بیا