2777
2789
عنوان

نازنین بلاگر که نظافتچی

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 35 پست
چقدر بی غرور

گدایی از مردم و کلاه برداری مگه غرور میخواد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

دروغ میگه 

چون کسی که نان زحمتش رو خورده و مزه اش زیر زبونشه هیچوقت به خودش اجازه‌ی گدایی نمیده

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فالو دارمش یکم مشکوکه ب نظر منم نیم میلیون فالوور داره ینی تو این ی سال نتونسنه با تبلیغات پول ی ...

اره عکس سرم می‌زاره میگه حالم برای این بده پول پیش خونه ندارم.استوری بعدی عکس شماره کارت🤣.

من چون پیج های فیک گفته بودم می‌شناسیمش فهمیدم 

چقدر راحت قضاوت میکنید😐این دختر مشخصه وضع مالی خوبی نداره وگرنه راهای دیگه هم بود پیجشو ببره بالا یا دلقک بازی دربیاره من که فکر نمیکنم دروغ بگه فیلم هم میزاره فیلما که الکی نیست

چقدر راحت قضاوت میکنید😐این دختر مشخصه وضع مالی خوبی نداره وگرنه راهای دیگه هم بود پیجشو ببره بالا ی ...

کی ازش فیلم میگیره؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

تو یوتیوب هم هستش منم برام سوال بود

رفته پرستار یه خانم زائو شده بود 

بدون دستکش سوندش خالی می‌کرد 

واقعا قضاوت نمیکنم نمی‌دونم 

ولی بلاگر جماعت همشون باید بهشون مشکوک شد 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اره عکس سرم می‌زاره میگه حالم برای این بده پول پیش خونه ندارم.استوری بعدی عکس شماره کارت🤣.من چون پی ...

من قبلا خیلی دلم میسوخت براش الان دل چرکین شدم ی مدت اعتماد مردو جلب کرد و ترحم خرید حالا داره گدایی میکنه بگو تو روزی چهارتا تبلیغم میزاشتی الان ی زندگی خوب داشتی دیگ نیازی ب نظافت نبود مثلا بلاگره مامان دلی جدا شده دوتا بچه داره فالووراش ازین کمتره اما خونه اجاره کرده و کلی هم طلا خرید و خرج بچه هاش میکنه