2777
2789
عنوان

خانما دستم ب دامنتون اگه تو بهزیستی وخیریه اشناداریدبگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا عدالتت کو واقعا 😔😔

الهی بمیرم واست من 

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

سع تومن بگو برای شما چیزی نیست برای من زیاده عجب نفهم بودهکاش از رئیس یا معاونش نامه ای می گرفتی که ...

یه دختر بود بدبرخوردکردن گفتن شمابرومارسیدگی میکنیک

یه دختر بود بدبرخوردکردن گفتن شمابرومارسیدگی میکنیک

نباید کوتاه بیای، بازم برو درخواستت رو دبیرخانه کتبی ثبت کن، برو پیش امور مالی، ارزیابی عملکرد، شده معاون ابتدایی، جلو خودت باید پیگیری کنن

نباید کوتاه بیای، بازم برو درخواستت رو دبیرخانه کتبی ثبت کن، برو پیش امور مالی، ارزیابی عملکرد، شده ...

والا پول ایناروداشتم ثبت نام میکردم جایی که من هستم کوچیکه برااینابایدبری شهرک چهل و پنج دقیقه فاصلس به لطف خدایکمشوکارکردم جم کردم بقیشم حل میکنم خدابزرگه