2777
2789
عنوان

یا حضرت رقیه قسمت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست
فقط همراهش صدقه بده. یا تونستی یه مهمونی کوچیک که یه نذری بپزی. ان شاءالله به زودی خبرای خوشی میشنوی ...

فدات عزیزم 

دعاش کن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اسم بچه م مذهبیه

من اینو از خودم نمیگم هرچند تو خانواده ما از قدیم بوده.من جدیدا از یه حاج آقایی شنیدم که اسم نوزاد مریضی که هیچ دکتری دردش رو دوا نکرده بوده مذهبی بوده با یه اسم دیگه عوض کردن بعد خوب شده. شما هم یه پرس و جو کن بعد اسمش رو عوض کن. من دخترم مذهبی نبود .مذهبی گذاشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو از خودم نمیگم هرچند تو خانواده ما از قدیم بوده.من جدیدا از یه حاج آقایی شنیدم که اسم نوزاد م ...

خدا دخترتو حفظ کنه 

چشم حتما

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

ان شاءالله خوب میشه نگران نباش. حضرت رقیه حاجات محال رو میده. من با چشمای خودم معجزه دیدم ازش.خیلی ب ...

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن 

التماس دعا 

دلم خیلی شکسته

خدایا هیچ مادری رو با بچه اش امتحان نکن التماس دعا دلم خیلی شکسته

سخته من درک میکنم. خودمم از نوزادی دخترم همش تو آزمایشگاه و بیمارستان بودم. ان شاءالله که تشنج نیست. ولی پیش چندتا متخصص برو نظر همه رو بپرس ببین چی میگن. من اشتباه کردم پیش یه نفر میرفتم فقط یا فقط تو یه بیمارستان میرفتم که چیزی حالیشون نبود