دخترم دوسال و ۷ ماهشه هیچ کدوم از این غذا هارو نمیخوره یعنی لب نمیزنه در حد ببخشید عوق زدن یعنی با بازی و حواس پرتی هم نمیخوره :
شیر و شیرهای طعم دار مثل شیرموز و هر چی که توش شیر باشه، شیربرنج، کیک های خونگی و بازاری ، ویفر و انواع بیسکوییت ، سیب زمینی ابپز، تخم مرغ چه نیمرو چه ابپز ، املت ، عدسی، ابگوشت ، قیمه و قورمه سبزی، چلو گوشت، ماهی ، گوشت قرمز ، سوپ و انواع آش، گوشت چرخ کرده ، استامبولی، عدس پلو، همه حبوبات، خوراک لوبیا ، هر غذایی که نون تلیت بشه، خیلی از میوه ها مثل هلو موز و...، همه غذاهای آبکی، کتلت ، غذاهای صبحونه ای تقریبا هیچ کدوم، و خیلی از غذاهای دیگه که یادم نیست ، فقط کامارونی، پلو مرغ و کوکو اینا هم در حد یه قاشق غذاخوری یعنی واقعا در همین حد ، لازمه ببرم ؟ خیلی اذیتم کارم شده گریه، وزنش هم ۱۲ و نیم
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم
نه بابا دکتر چرا یه وقت خدایی نکرده فکر نکنی یه قاشق غذا کمه!!!!!!!
عزیزم تاپیکامو نگاه کن همش دغدغم دکتر و اشتها و غذای بچه هست ، دکتری نبوده نبرم شربتی نیست نداده باشم ، از دکتر اطفال و گوارش بگیر تا رشد ولی داروها تاثیر ندارن و من موندم با یه دنیا غصه ، از آزمایش خون بگیر که بچه رو سوراخ سوراخ کردن تاپیکش رو گذاشتم ، یه مدت گفتم شاید حساسیت زیاد دارم اونم حس میکنه بیخیال شدم ولی باز باید شروع کنم ، الانم گفتم ببینم کسی این مشکل رو داره یا بچه من واقعا مشکل داره😔
خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋