2777
2789
عنوان

لازمه بچمو ببرم دکتر یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 62 پست
چیو خیلی دوست داره بخوره?

هیچی بخدا هیچی 😭😭 نه میوه نه غذا نه تنقلات نزدیک سه سالشه ولی هیچی دوست نداره از مجبوری میدم بهش همونارم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا دختر من تقریبا همه چی میخوره هااا ولی خیلی خیلی کم۸ سالشه ۲۱ کیلوئه اسکلته اصلا نمیشه لباس براش ...

شما اشتهاآور بدی شاید بیشتر بخوره

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋
بپرس ببین دلش درد نمیکنهپسرمن نمیگفت سه سالگی به بعد درد شدید گرفت فهمیدیمبعدش کامل حرف میزد میگفت ه ...

حرف میزنه قشنگ ولی نمیگه درد میکنه حتما درد نمیکنه دیگه نمیدونم والا چون جاییش درد کنه خیلی گریه میکنه 

معلومه مامان به فکری هستی پس اگه میتونی ی دکتر روانپزشکم ببرش بعضی بچه ها بخاطر بیش حسی اینجورین و ب ...

دقیقا چجورین ؟ چکار میکنن بعدش خوب میشن؟

دآدم عزیزم بخدا نداره، از همون اول دادم یعنی به غذا افتاد همینا رو میدادم نمی‌خورد، دکتر هم میبرم ...

عزیزم خب همونایی که میخوره همون رو درست کن بده بخوره منم همین کارو میکنم

تو سه ماه پشت سرهم مولتی ویتامین کیندر بعدش دوهفته استراحت،بعدشربت اشتها پدیا بست بده 

حما ببر این بچه هیچی نمیخوره که

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

سیب زمینی سرخ کرده بدید فکر کنم خوشش بیاد بعد یواش یواش درکنارش چیزای دیگه هم اضافه کنید مثلا گوشت قلقلی 

یا پنکیک درست کنید با سس شکلات لبخند بزنید براش خوشش میاد 

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
نه بابا دکتر چرا یه وقت خدایی نکرده فکر نکنی یه قاشق غذا کمه!!!!!!!

عزیزم تاپیکامو نگاه کن همش دغدغم دکتر و اشتها و غذای بچه هست ، دکتری نبوده نبرم شربتی نیست نداده باشم ، از دکتر اطفال و گوارش بگیر تا رشد ولی داروها تاثیر ندارن و من موندم با یه دنیا غصه ، از آزمایش خون بگیر که بچه رو سوراخ سوراخ کردن تاپیکش رو گذاشتم ، یه مدت گفتم شاید حساسیت زیاد دارم اونم حس میکنه بیخیال شدم ولی باز باید شروع کنم ، الانم گفتم ببینم کسی این مشکل رو داره یا بچه من واقعا مشکل داره😔

سیب زمینی سرخ کرده بدید فکر کنم خوشش بیاد بعد یواش یواش درکنارش چیزای دیگه هم اضافه کنید مثلا گوشت ق ...

درست میکنم از صبح بیدار میشم وقت میذارم ولی لب نمیزنه منم جز گریه کاری برنمیاد ازم