2777
2789
من چون لاغر و ریزه میزه ام میگن کمتر میخورم. ژنتیک هم هست . صورت های گرد و ظریف کمتر نشون میدن‌ . صو ...

من اخرین زایمان احساس میکنم چند سال پیر شدم چون ان تی گفت بچم دختره من همه جارو پر کردم و خیلی خوشحال بودم بعد گفتن پسره خیلی گریه کردم خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار تو فروشگاه شهروند فروشنده داشت فرم قرعه‌کشی برام پر می‌کرد، سنمو پرسید، وقتی گفتم تا اون سر فروشگاه رفت زد به تخته و برگشت 😁

ژنتیکه، وگرنه خیلی غصه خورم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من اخرین زایمان احساس میکنم چند سال پیر شدم چون ان تی گفت بچم دختره من همه جارو پر کردم و خیلی خوشحا ...

یسوال داشتم شما تیر ماه زایمان کردی بعد الان بارداری؟؟

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

منم خوشبختانه جز افراد بی بی فیس هستم ، من فکر میکنم از ژن باشه ، یه دختره ۱۶ ساله دارم،اوایل باشگاه همممه فکر میکردن تازه عروسم ، چندین بارم با خواهر شوهره مجردم بیرون فکر کردن مادر دختریم 😁 خیلی ها هم فکر میکنن زن دوم همسرم هستم 🤦🏻‍♀️

منم بهم میگن کلاس چندمی. هر چقدر مدرسه ام تموم شده

من کسایی دیدم که قدشون از من کوتاه تر بوده ولی سنشون خ زیاد میزنه

فقط به قد نیست همشون با هم باشن میشه

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!